Monte Carlo, το δυναμικό Skoda Citigo (vid)

Πέτρος Πιτσίνης
Monte Carlo, το δυναμικό Skoda Citigo (vid)
Μια νέα έκδοση του μικρότερου μοντέλου της παρουσίασε η Skoda, με πιο σπορ χαρακτήρα και νεανική αισθητική.

Χαμηλωμένο αμάξωμα κατά 1.5 εκατοστά, πίσω φώτα με σκούρο πλαίσιο, νέα μάσκα, καπό εμπρός και προφυλακτήρας, Led φώτα ημέρας, ειδικό σχέδιο ζαντών, διαφορετικής σχεδίασης όργανα και δερμάτινο τιμόνι με χειριστήρια, είναι τα στοιχεία που καθιστούν τη νέα έκδοση Monte Carlo του Skoda Citigo πιο δυναμική παρά ποτέ.

Ταυτόχρονα, το μικρό μοντέλο πόλης απέκτησε αυτοκόλλητα σε μαύρο χρώμα, που τονίζουν στο σπορ χαρακτήρα του και μια αεροτομή στο ίδιο χρώμα, στην πόρτα του χώρου αποσκευών. Στο εσωτερικό οι επενδύσεις σε μαύρο και κόκκινο χρώμα δίνουν τον τόνο της διαφορετικότητας, ενώ στα μηχανικά μέρη και στους κινητήρες δεν έχουν γίνει αλλαγές. Το Skoda Citigo συνεχίζει να προσφέρεται με τον τρικύλινδρο κινητήρα του λίτρου, σε εκδόσεις 60 και 75 ίππων, καθώς και σε έκδοση διπλού καυσίμου, με βενζίνης και φυσικό αέριο (CNG), ισχύος 68 ίππων.

Μαζί με την έκδοση Monte Carlo η Skoda προχωρά και σε ανανέωση όλων των Citigo, με νέα μάσκα, προφυλακτήρα, καπό, Led φώτα ημέρας. σχέδια ζαντών και βελτιωμένη σχεδίαση του πίνακα οργάνων. Παράλληλα προστίθνεται νέα στοιχεία εξοπλισμού όπως το σύστημα αυτόματης πέδησης σε περίπτωση πιθανής σύγκρουσης (AEB), το οποίο λειτουργεί σε ταχύτητες 5-30 χλμ./ώρα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!