Έγινε 60 και μοιράζει δώρα το Fiat 500 (vid)

Πέτρος Πιτσίνης
Έγινε 60 και μοιράζει δώρα το Fiat 500 (vid)
Πιο νεανικό από ποτέ, το εμβληματικό Fiat 500 γιορτάζει τα 60 χρόνια του με την ειδική έκδοση Mirror και πολλά δώρα για όλους τους υποψήφιους αγοραστές.

Για να γιορτάσει την επέτειο των 60ών γενεθλίων του, το Fiat 500 κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά με την πλούσια έκδοση Mirror. Πρόκειται για μια έκδοση αποκλειστικά σε μεταλλικό χρώμα μπλε Italia και περιλαμβάνει στον βασικό εξοπλισμό σύστημα U-Connect με έγχρωμη οθόνη αφής 7'', USB, Bluetooth, Live Services, ζάντες αλουμινίου 15'', προβολείς ομίχλης και εξωτερικούς καθρέφτες με καλύμματα χρωμίου.

Ταυτόχρονα, η FCA Greece πραγματοποιεί ειδικό διαγωνισμό για τριήμερο ταξίδι στη Σαντορίνη και μετακίνηση με ένα Fiat 500. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό στο εξουσιοδοτημένο δίκτυο διανομέων της Fiat.

Τα δώρα όμως δεν σταματούν εδώ. Όσοι ενδιαφέρονται για μοναδικές προσφορές, τώρα με την περίσταση των 60 χρόνων έχουν την καταλληλότερη ευκαιρία. Στο εξουσιοδοτημένο δίκτυο διανομέων της Fiat, οι υποψήφιοι πελάτες μπορούν να βρουν μοναδικές προσφορές σε ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα που αφορούν όλη την οικογένεια του 500 (500, 500L, 500X). Για παράδειγμα, ο πελάτης μπορεί να αποκτήσει την πλούσια έκδοση Fiat 500 Lounge Diesel, μόνο από 14.990€. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό και οι μοναδικές προσφορές ισχύουν για το πρώτο 10ήμερο του Ιουλίου.

Ήταν 4 Ιουλίου 1957 όταν λανσαρίστηκε στο Τορίνο το Fiat 500, το οποίο μπορούσε να αποκτήσει εύκολα η αστική τάξη. Πάνω σε αυτή τη βάση, το ανανεωμένο Fiat 500 κυκλοφόρησε ξανά το 2007 γνωρίζοντας τεράστια επιτυχία, καθώς μέχρι το 2015 είχε πουλήσει 2 εκατομμύρια μονάδες. Σε όλη τη διάρκεια της ιστορίας του Fiat 500, έχουν κυκλοφορήσει αρκετές ειδικές εκδόσεις που αποδεικνύουν τη μοναδική ικανότητα του μοντέλου να συνδυάζει το στυλ και τη μόδα με την ουσία και την τεχνολογία. Αυτό είναι και το μυστικό της νιότης του Fiat 500: να κυκλοφορεί σε ειδικές αποκλειστικές εκδόσεις και να αλλάζει εμφάνιση ανάλογα με τις περιστάσεις.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!