Αλλάζει το προσκέφαλο η Mercedes

Gazzetta team
Αλλάζει το προσκέφαλο η Mercedes
Η Mercedes αποφάσισε να αλλάξει τον σχεδιασμό του προσκέφαλου στα μονοθέσιά της για να αποφύγει νέο πρόβλημα στο μέλλον, σαν αυτό του Αζερμπαϊτζάν.

Live Streaming στα κορυφαία πρωταθλήματα & Cash out για τον έλεγχο κάθε στοιχήματος (21+)!

Πρόβλημα με το προσκέφαλο αντιμετώπισε ο Λιούις Χάμιλτον, ο οποίος αναγκάστηκε να κάνει ένα επιπλέον πιτ στοπ στον αγώνα του Αζερμπαϊτζάν. Αυτό κόστισε τη νίκη στον Βρετανό, ο οποίος τελικά τερμάτισε πέμπτος, και στη Mercedes θέλουν να αποφύιγουν το ενδεχόμενο να συμβεί ξανά στο μέλλον.

Γι' αυτό, αποφάσισαν να αλλάξουν τον σχεδιασμό του, με τους μηχανικούς στο Μπράκλεϊ να πιάνουν δουλειά σ' έναν τομέα, που συνήθως δεν τους προβληματίζει. Άλλωστε, ο Τότο Βολφ δήλωσε πως πρώτη φορά αντιμετωπίζει κάτι τέτοιο. «Δεν έχω ακούσει γι' αυτό το πρόβλημα ξανά.

Τα πόμολα που μπαίνουν δεν είναι πολύ μεγάλα. Δε θα κατηγορήσω κανέναν και δε θα σας επιτρέψω να ξεκινήσετε να κατηγορείτε κάποιον. Αυτή η ομάδα έχει κερδίσει τρία παγκόσμια πρωταθλήματα και δε θα δείξω κάποιο συγκεκριμένο άτομο», ήταν τα λόγια του στο Sky Sports.

Τέλος, να σημειωθεί ότι η νίκη στο Μπακού θα έφερνε τον Χάμιλτον στην κορυφή της βαθμολογίας, μετά την ποινή και την τέταρτη θέση του Σεμπάστιαν Φέτελ. Αντ' αυτού, βρίσκεται 14 βαθμούς πίσω από τον αντίπαλό του στη βαθμολογία.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!