Τι δουλειά έχει η Infiniti με τον Στέφεν Κάρι;

Gazzetta team
Τι δουλειά έχει η Infiniti με τον Στέφεν Κάρι;
Τον ρόλο του παγκόσμιου πρεσβευτή της Infiniti ανέλαβε ο πρωταθλητής του ΝΒΑ με τους Γουόριορς, Στέφεν Κάρι.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Πράγματα και... θαύματα κάνει στο ΝΒΑ ο Στέφεν Κάρι, ο οποίος στέφθηκε για δεύτερη φορά πρωταθλητής του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο, ενώ έχει πάρει και δύο φορές το βραβείο του MVP και τα τέσσερα τελευταία χρόνια δίνει σταθερά το παρών στο All-Star Game. Τι δουλειά μπορεί να έχει, λοιπόν, ένας αστέρας του ΝΒΑ με μία μάρκα αυτοκινήτων;

Ο άσος των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς ανέλαβε τον ρόλο του παγκόσμιου πρεσβευτή της Infiniti στο πλαίσιο της καμπάνιας για την παγκόσμια εμπορική προώθηση της εταιρείας και των προϊόντων της. «Η καθοδήγηση του Στέφεν Κάρι να συνεχίσει να θέτει νέα σημεία αναφοράς εντός και εκτός γηπέδου είναι μία παράλληλη ιδέα με τις ιδιότητες της Infiniti.

Όπως και η Infiniti, δε σταματά να πιέζει τον εαυτό του. Βλέπουμε την ίδια αφοσίωση κάθε μέρα από την ομάδα μας, που δουλεύει ακατάπαυστα για να πετύχει τις προσδοκίες των πελατών μας σε όλον τον κόσμο. Αυτή η συνεργασία γιορτάζει μία κοινή κίνηση για τη συνέχεια της αλλαγής του παιχνιδιού», δήλωσε ο πρόεδρος της Infiniti, Ρόλαντ Κρούεγκερ.

Από τη μεριά του, ο Κάρι μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την αυτοκινητοβιομηχανία από το Χονγκ Κονγκ. «Η Infiniti είναι μία εταιρεία, την οποία γνωρίζω και θαυμάζω λόγω της δυνατής κληρονομιάς και απόδοσής της, του σχεδιασμού και των πρωτοποριακών τεχνολογιών της. Μ' έχουν προσελκύσει οι αξίες της εταιρείας και το πάθος για την τέχνη τους.

Είμαι ικανοποιημένος που θα δουλέψω με την Infiniti για να λέω ιστορίες σε ανθρώπους, που καθοδηγούνται να κάνουν περισσότερα για να αντιληφθούν το υλικό τους», ήταν τα λόγια του. Τέλος, να σημειωθεί ότι η πρώτη καμπάνια του Κάρι με την Infiniti θα επικεντρωθεί στην παρουσίαση του νέου σπορ σεντάν Q50 αυτό το καλοκαίρι.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!