Χορηγία 143 ασθενοφόρων Peugeot

Πέτρος Πιτσίνης
Χορηγία 143 ασθενοφόρων Peugeot
To Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος επέλεξε την Peugeot ως τον προμηθευτή των ασθενοφόρων, που θα προσφέρει χορηγία στο ΕΚΑΒ.

H ελληνική αντιπροσωπεία της Peugeot – εταιρεία μέλος του Ομίλου Συγγελίδη - ανέλαβε να παραδώσει στο φιλανθρωπικό Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος 143 υπερσύγχρονα ασθενοφόρα, τα οποία θα δοθούν ως δωρεά στο ΕΚΑΒ.

Τα ειδικά οχήματα βασίζονται στο πλαίσιο του Peugeot Boxer και θα διασκευαστούν σε ασθενοφόρα στην Πορτογαλία, από πιστοποιημένο συνεργάτη του εργοστασίου της Peugeot. Με αυτό τον τρόπο θα εξασφαλιστεί η ποιότητα, που απαιτεί για τα οχήματά της η γαλλική μάρκα.

Στον διαγωνισμό που προκήρυξε το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος συμμετείχαν συνολικά 5 εταιρείες και η διαδικασία επιλογής ολοκληρώθηκε με την επικράτηση της Peugeot. Πέρα από την πληρότητα της κατασκευής, την ποιότητα και την απόλυτη πιστότητα στις προδιαγραφές, σημαντικό ρόλο στην επιλογή της Peugeot έπαιξε και το γεγονός ότι τα οχήματα θα παραδοθούν στο ΕΚΑΒ σε χρόνο ρεκόρ από την υπογραφή της σύμβασης.

Ο Όμιλος Συγγελίδη θέλοντας να συνεισφέρει στο τεράστιο κοινωνικό έργο που επιτελεί το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και ειδικότερα στην συγκεκριμένη δωρεά, παρέχει δωρεάν για τα δύο πρώτα χρόνια ζωής των οχημάτων την προληπτική τους συντήρηση στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της Peugeot σε όλη την επικράτεια.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το 2017 ο όμιλος Συγγελίδη παρέδωσε επίσης ασθενοφόρα οχήματα στη ΔΕΗ, στα Ηνωμένα Έθνη, στην ΕΒΟΛ, στο Δήμο Κέας, στα λατομεία Κυριακίδης, καθώς και 4 οχήματα τα οποία προσφέρθηκαν από την εταιρεία Οδοσήμανση στο ΕΚΑΒ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!