Βολφ: «Δεν μπορούν να είναι φίλοι οι Φέτελ, Χάμιλτον»

Gazzetta team
Βολφ: «Δεν μπορούν να είναι φίλοι οι Φέτελ, Χάμιλτον»
Ο Τότο Βολφ πιστεύει πως δε γίνεται να υπάρξει φιλία μεταξύ Σεμπάστιαν Φέτελ και Λιούις Χάμιλτον, ενώ μάχονται για τον τίτλο.

Γρήγορο Στοίχημα σε Καλύτερες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα οι Σεμπάστιαν Φέτελ και Λιούις Χάμιλτον έδειχναν τον σεβασμό τους ο ένας στο πρόσωπο του άλλου, με αγκαλιές και μιλώντας με τα καλύτερα λόγια. Όμως, όλα αυτά σταμάτησαν στον αγώνα του Μπακού, έπειτα από το μεταξύ τους συμβάν.

Μάλιστα, φαίνεται ότι περισσότερο... βγήκαν τα μαχαίρια, με τον Βρετανό να τονίζει ότι ήταν ντροπή αυτό που έκανε ο αντίπαλός του και τον Γερμανό να λέει πως η Formula1 είναι για ενήλικες. Έτσι, όλα δείχνουν ότι θα έχουμε μία μεγάλη αντιπαλότητα μέχρι το φινάλε της σεζόν, αφού η μάχη για τον τίτλο κορυφώνεται ολοένα και περισσότερο.

Γι' αυτό, ο Τότο Βολφ θεωρεί ότι οι δυο τους δεν μπορούν να είναι φίλοι σε αυτή τη φάση της ζωής τους και της καριέρας τους. «Το άθλημα χρειάζεται την αντιπαλότητα και νομίζω ότι στο Μπακού είδαμε ότι υπάρχουν τα στοιχεία για ένα καλό πρωτάθλημα.

Παλεύουν οι καλύτεροι για το πρωτάθλημα και σε αυτή τη φάση της ζωής τους και της καριέρας του δεν μπορούν να είναι φίλοι. Έχουμε δει τον σεβασμό τους», ανέφερε ο ισχυρός άνδρας της Mercedes.

Όσο για τον αγώνα του Μπακού, παρά τα προβλήματα τις εκπλήξεις, ο Βολφ ξεκαθάρισε πως μόνος αντίπαλος είναι η Ferrari. «Κατά τη διάρκεια του αγώνα η Ferrari είναι ο εχθρός μας», πρόσθεσε ο Γερμανός, που επιθυμεί να πανηγυρίσει άλλον έναν τίτλο σε οδηγούς και κατασκευαστές.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!