Φεστιβάλ Ταχύτητας στο Γκούντγουντ με... άρωμα Formula1 (pics)

Gazzetta team
Φεστιβάλ Ταχύτητας στο Γκούντγουντ με... άρωμα Formula1 (pics)
Το Φεστιβάλ Ταχύτητας στο Γκούντγουντ θα ξεκινήσει την Πέμπτη (29/6) και θα έχει έντονο... άρωμα Formula1 με πρώην και νυν πιλότους να λαμβάνουν μέρος, ενώ θα είναι αφιερωμένο στον Μπέρνι Έκλεστοουν.

Γρήγορο Στοίχημα σε Καλύτερες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Σειρά έχει το Φεστιβάλ Ταχύτητας στο Γκούντγουντ για κάθε λογής οδηγό, που συμμετέχει σε κάθε μορφή του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Ωστόσο, το φετινό event, που θα ξεκινήσει την Πέμπτη (29/6) και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή (2/7), θα έχει έντονο... άρωμα από Formula1.

Αρκετοί πρώην και νυν πιλότοι θα λάβουν μέρος, ενώ μην ξεχνάμε ότι η φετινή... γιορτή είναι αφιερωμένη στην καριέρα του Μπέρνι Έκλεστοουν, που μέχρι πριν από λίγους μήνες ήταν στα ηνία του κορυφαίου μηχανοκίνητου σπορ παγκοσμίως. Συγκεκριμένα, ο Ρόμπερτ Κούμπιτσα θα οδηγήσει και πάλι την Ε20 «ντυμένη» στα χρώματα της Renault, με την οποία έκανε δοκιμές και πριν από λίγο καιρό στη Βαλένθια.

Επίσης, παρών θα είναι και ο νυν πιλότος της γαλλικής ομάδας, Τζόλιον Πάλμερ, αλλά και ο δοκιμαστής Σεργκέι Σιρότκιν. Από τη μεριά της, η Ferrari θα είναι παρούσα με τους Μαρκ Ζενέ και Ντάβιντε Ριγκόν, ενώ για τη Red Bull θα τρέξει ο Πιερ Γκασλί, για τη McLraren ο οδηγός της Formula2, Νικ ντε Φράις και για τη Williams ο Κάρουν Χάντχοκ.

Επιπλέον, παρών θα είναι και ο νυν παγκόσμιος πρωταθλητής, Νίκο Ρόσμπεργκ, ο οποίος έχει αποσυρθεί από την F1 και θα οδηγήσει μία Mercedes F1 W05 Hybrid, όπως και ο Βαλτέρι Μπότας, που τον αντικατέστησε στα «ασημί βέλη». Από εκεί και πέρα, θα δούμε πολλά μεγάλα ονόματα στο Γκούντγουντ.

Σερ Τζάκι Στιούαρτ , Άλαν Τζόουνς, Έμερσον Φιτιπάλντι, Αρτούρο Μερζάριο, Ντέρεκ Χιλ (ο έτερος γιος του Φιλ Χιλ), ενώ ο εγγονός του αφεντικού της Tyrell (Κεν Τιρέλ), Άνταμ Τιρέλ, θα οδηγήσει την Tyrell 001 του παππού του. Ακόμη, θα έχουμε και τον κορυφαίο σχεδιαστή, που οφείλεται για τους τέσσερις τίτλους της Red Bull, τον Άντριαν Νιούι, ενώ η Ferrari θα γιορτάζει, όπως της αρμόζει, τα 70 χρόνια ζωής της.

Όσο για τον Έκλεστοουν, θα παρέχει τη συλλογή του από ιστορικά μονοθέσια για μία στατική έκθεση. Επιπλέον, θα δώσει το παρών και ο Νικ Χάιντφελντ, ο οποίος επίσης έχει περάσει από την F1, όμως θα εκπροσωπεί τον... ηλεκτρικό κόσμο, καθώς θα μπει στο τιμόνι της Mahindra M5Electro, που συμμετέχει στη Formula E, με τον Γερμανό να κατέχει το ρεκόρ του Γκούντγουντ με 41,6 δεύτερα από το 1999.

Τέλος, να σημειωθεί ότι θα δούμε διάφορα ενδιαφέροντα μοντέλα, όπως το πλήρως ηλεκτρικό ταξί του Λονδίνου, το Audi R8 Spyder V10 Plus, η McLaren 570S Spider, το Subaru WRX STI Type RA NBR Special, το Mini Countryman Cooper S E All4, το Vauxhall VXR8 GTR-S, η Aston Martin Valkyrie, η Alfa Romeo Stelvio, η Italdesign Zerouno, το Ulitima Sports Evolution, το Honda Civic Type R, τα Ford GT και Fiesta, καθώς και το Robocar και αγωνιστικά από το πρωτάθλημα GT, το BTCC και τα Ράλι.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!