Ποιο είναι το πιο ισχυρό αυτοκίνητο στις ΗΠΑ; (vid)

Gazzetta team
Ποιο είναι το πιο ισχυρό αυτοκίνητο στις ΗΠΑ; (vid)
Αρκετά μοντέλα δίνουν μάχη για την ταχύτητα ή την ιπποδύναμη σε παγκόσμιο επίπεδο, όμως ποιο είναι το πιο ισχυρό στις ΗΠΑ;

Γρήγορο Στοίχημα σε Καλύτερες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Συνεχώς βλέπουμε τα νέα μοντέλα να δίνουν μάχη στην άσφαλτο, ώστε να φανεί ποιο είναι πιο γρήγορο στον κόσμο, τη στιγμή που... καλά κρατεί και η μάχη για την ισχύ του καθενός. Όμως, ποιο είναι το πιο ισχυρό αυτοκίνητο στις ΗΠΑ; Όπως παρουσιάζει το Bloomberg, πρόκειται για την Callaway Corvette Aerowagen.

Αυτή αποτελεί μία τροποποιημένη έκδοση της καονικής Corvette και... φοράει τον υπερτροφοδοτούμενο Ζ06 κινητήρα, ο οποίος έχει ρυθμιστεί να αποδίδει 757 ίππους. Γεγονός που φέρνει και εξαιρετικές επιδόσεις, αφού επιταχύνει από στάση σε 100χλμ./ώρα σε μόλις 2,7 δεύτερα και μπορεί να κερδίσει οποιαδήποτε Ferrari, Mclaren ή Lamborghini.

Από εκεί και πέρα , ξεχωρίζει ο τεράστιος χώρος αποσκευών, ενώ το εσωτερικό είναι όπως... αρμόζει σε μία Corvette και προέρχεται απευθείας από την GM. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η τιμή εκκίνησης της Callaway Corvette Aerowagen έχει οριστεί στις 130 χιλιάδες δολάρια, δηλαδή περίπου 115,3 χιλιάδες ευρώ. Μπορείτε να την απολαύσετε, λοιπόν, στο βίντεο που ακολουθεί.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!