Ποιο αυτοκίνητο θα κληρώσει σήμερα το Survivor; (vid)

Πέτρος Πιτσίνης
Ποιο αυτοκίνητο θα κληρώσει σήμερα το Survivor; (vid)
Μια μεγάλη έκπληξη περιμένει τους παίκτες του δημοφιλούς τηλεπαιχνιδιού, καθώς ένας θα κερδίσει το εντυπωσιακό SUV Peugeot 3008 και «Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2017».

Δεν πίστευαν στα αυτιά τους οι πέντε παίκτες που συνεχίζουν στο δημοφιλές τηλεπαιχνίδια Survivor, όταν ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε πως ένας από αυτούς θα έχει τη δυνατότητα να φύγει από τον Άγιο Δομίνικο, με έπαθλο το Peugeot 3008!

Οι άνθρωποι της παραγωγής του τηλεπαιχνιδιού αναζητούσαν ένα πολύ ξεχωριστό όχημα, ικανό να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις του αφιλόξενου οδικού δικτύου της περιοχής και συγχρόνως τόσο εξελιγμένο, ώστε να παρέχει κορυφαίες ανέσεις για τους επιβάτες χωρίς να μολύνει το καταπράσινο φυσικό περιβάλλον.

Στην μακρόχρονη ιστορία της Peugeot, τα αυτοκίνητά της έχουν διασχίσει ολόκληρο τον πλανήτη και έχουν κατακτήσει τα πιο δύσκολα εδάφη. Τώρα ήρθε η σειρά του SUV Peugeot 3008, του
«Aυτοκινήτου-Survivor», να κατακτήσει και τη ζούγκλα του Άγιου Δομίνικου!

Η επιλογή του SUV Peugeot 3008 με τον diesel κινητήρα 1.6L Blue HDI 120 ίππων ήταν μονόδρομος. Με εκπομπές CO2 111γρ./χλμ. και κατανάλωση μόλις 4.3l/100 χλμ., απίστευτους χώρους και με το εξελιγμένο σύστημα πρόσφυσης Grip Control το οποίο επιτρέπει την άνετη κίνησή του σε κάθε τύπο εδάφους, το SUV της Peugeot καλύπτει κάθε ανάγκη.

Το πρωτοποριακό Peugeot 3008, που βρέθηκε στον Άγιο Δομίνικο με τη συμβολή της ελληνικής αντιπροσωπείας Peugeot του Ομίλου Συγγελίδη, θα είναι το μεγάλο δώρο - έκπληξη σήμερα, Τρίτη 27 Ιουνίου. Ένας από τους πέντε εναπομείναντες παίκτες του παιχνιδιού επιβίωσης θα έχει τη δυνατότητα, αν απαντήσει σωστά στο διαγωνισμό του κουίζ και διακριθεί, να κάνει δικό του το βαρύτιμο δώρο.

Φυσικά δεν γνωρίζουμε ποιος θα είναι αυτός, έχοντας όμως οδηγήσει το αυτοκίνητο μπορούμε να βεβαιώσουμε πως θα απολαύσει μοναδικές στιγμές οδήγησης σε κάθε είδος εδάφους , παράλληλα με κορυφαία άνεση, απόλυτη ασφάλεια και εντυπωσιακή οικονομία. Σήμερα στις 21:00, όλοι στις οθόνες σας…

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!