Τα... έβαλαν όλοι με τον Φέτελ

Gazzetta team
Τα... έβαλαν όλοι με τον Φέτελ
Με τον Σεμπάστιαν Φέτελ τα... έβαλαν οι Ντάνιελ Ρικιάρντο, Νίκι Λάουντα, Κρίστιαν Χόρνερ, που τόνισαν ότι κάποιες φορές τρελαίνεται.

Γρήγορο Στοίχημα σε Καλύτερες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Λίγο το πάθος και λίγο η... δίψα για έναν τίτλο μπορεί πολλές φορές να σε οδηγήσει σε ακραίες κινήσεις. Έτσι, το απότομο φρενάρισμα του Λιούις Χάμιλτον υπό το αυτοκίνητο ασφαλείας εκνεύρισε τον Σεμπάστιαν Φέτελ για να πάει δίπλα του και να του... ζητήσει τα ρέστα, ώστε να έχουν άλλη μία επαφή.

Ήδη, ο Χάμιλτον είπε πως ήταν ντροπή η αντίδραση του Γερμανού, ενώ μαζί του τα... έβαλαν και οι Ντάνιελ Ρικιάρντο, Νίκι Λάουντα, Κρίστιαν Χόρνερ, οι οποίοι τόνισαν πως τρελαίνεται μερικές φορές και δε σκέφτεται πριν ενεργήσει. «Ο Σεμπ (Φέτελ) κάποιες φορές δε σκέφτεται πριν ενεργήσει. Προφανώς οδηγεί με πάθος.

Σέβομαι πολύ τον Σεμπ για το θάρρος του και την αγάπη του για το σπορ, που μετατρέπεται σε έντονο πάθος και μερικές φορές σε επιθετικότητα. Υπάρχουν στιγμές που απλά τρελαίνεται. Υπάρχει και καλύτερη λέξη, αλλά θα το έλεγα παρόρμηση της στιγμής», είπε ο ομόσταυλός του στη Red Bull το 2014 και νικητής του Αζερμπαϊτζάν, Ντάνιελ Ρικιάρντο.

«Ο Φέτελ είναι τίμιος. Δεν καταλαβαίνω γιατί τρελαίνεται», δήλωσε, από τη μεριά του, ο μη εκτελεστικός πρόεδρος της Mercedes, Νίκι Λάουντα. Μάλιστα, ρωτήθηκε αν το εν λόγω συμβάν αμαυρώνει τη φήμη του και η απάντησή του ήταν καταφατική. «Είναι παράξενο γιατί φρίκαρε», πρόσθεσε ο Αυστριακός.

Τέλος, ο επικεφαλής της Red Bull, Κρίστιαν Χόρνερ, που έχει πανηγυρίσει μαζί του 4 πρωταθλήματα, έκανε λόγο για μία στιγμή «τουρέτ», που είναι μια νευροαναπτυξιακή διαταραχή που χαρακτηρίζεται από την παρουσία πολλαπλών κινητικών και φωνητικών τικ. «Είχε μία στιγμή ''τουρέτ''.

Τα συναισθήματα είναι έντονα, παλεύουν για ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα. Είναι τεράστια η αντιπαλότητα μεταξύ των δυο τους (Φέτελ, Χάμιλτον) για το υπόλοιπο της σεζόν». Πάντως, όλα αυτά δεν πτοούν τον Φέτελ, αφού μετά το Μπακού παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας με διαφορά 14 βαθμών από τον Χάμιλτον.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!