Κατηγορεί τον Μπότας ο Ραϊκόνεν

Gazzetta team
Κατηγορεί τον Μπότας ο Ραϊκόνεν
Ο Κίμι Ραϊκόνεν κατηγορεί τον Βαλτέρι Μπότας για την επαφή της δεύτερης στροφής στο Μπακού, με τον Iceman να έχει παράπονα και από το Γκραν Πρι της Ισπανίας.

Γρήγορο Στοίχημα σε Καλύτερες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Μόλις στη δεύτερη στροφή ο Κίμι Ραϊκόνεν κατάφερε να περάσει τον Βαλτέρι Μπότας από την εξωτερική για να βρεθεί δεύτερος στην κατάταξη. Όμως, ο πιλότος της Mercedes έκανε λάθος, πάτησε πάνω στα κερμπ και χτύπησε τον Iceman από αριστερά για να του προκαλέσει πολλά προβλήματα, στα οποία προστέθηκε και το κλαταρισμένο ελαστικό από τα συντρίμμια για να εγκαταλείψει.

Ωστόσο, ο πιλότος της Ferrari κατηγορεί τον συμπατριώτη του για το συμβάν, καθώς θεωρεί ότι είναι δικό του λάθος. «Δεν υπάρχουν πολλά που θα μπορούσα να κάνω. Χτυπήθηκα στη δεύτερη στροφή και υπήρχε μεγάλη ζημιά στο μονοθέσιο από την αριστερή πλευρά. Φρέναρε ξανά (το είχε κάνει και στη Βαρκελώνη) πολύ νωρίς και νομίζω ότι το γνωρίζει. Πήγα από την εξωτερική και ήταν εντάξει και ξαφνικά χτυπήθηκα από την άλλη πλευρά.

Νομίζω ότι παρατήρησε πως φρενάρησε πολύ νωρίς και μόλις άφησε τα φρενά ήρθε γρήγορα κατά πάνω μου. Είναι εντελώς δικό του λάθος κι εγώ πλήρωσα το τίμημα», είπε ο Ραϊκόνεν, μετά την εγκατάλειψή του, που ήταν η δεύτερη στη σεζόν, αφού είχε τεθεί εκτός και στη Βαρκελώνη, πάλι από επαφή με τον Μπότας.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!