Η ευκαιρία του Αλόνσο για νίκη!

Gazzetta team
Η ευκαιρία του Αλόνσο για νίκη!
Σύμφωνα με τον Φερνάντο Αλόνσο, η McLaren είχε την ευκαιρία, όχι μόνο να πάρει βαθμούς, αλλά και νίκη στον αγώνα του Αζερμπαϊτζάν!

Γρήγορο Στοίχημα σε Καλύτερες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Είναι εφικτό για τη McLaren να κερδίσει κάποιον αγώνα, με βάση τα προβλήματα που έχει και το χαμηλό επίπεδο ανταγωνισμού; Κι όμως, στον επεισοδιακό αγώνα του Αζερμπαϊτζάν όλα τα σενάρια ήταν πιθανά. Μέχρι που ο Ντάνιελ Ρικιάρντο έφτασε από 17ος πρώτος, ο Βαλτέρι Μπότας από 20ός δεύτερος και ο Λανς Στρολ ανέβηκε στο βάθρο.

Γι' αυτό και ο Φερνάντο Αλόνσο πιστεύει πως η ομάδα του Γουόκινγκ είχε μοναδική ευκαιρία για τη νίκη! «Ήταν ένας αγώνας που σε φυσιολογικές συνθήκες θα έπρεπε να έχουμε κερδίσει επειδή ήμουν με τον Ρικιάρντο, όταν βγήκε πρώτη φορά το αυτοκίνητο ασφαλείας. Ο Χάμιλτον έχασε το προσκέφαλο, ο Φέτελ δέχτηκε ποινή, αμφότερες οι Force India τέθηκαν εκτός, ο Κίμι εγκατέλειψε.

Οπότε αυτόματα είσαι στην πρώτη δυάδα ή τριάδα κι έτσι θα μπορούσαμε να παλέψουμε για τη νίκη, αλλά δυστυχώς δεν ήμασταν σε αυτή τη θέση», δήλωσε ο Ισπανός, ο οποίος έμεινε τελικά ένατος για να φέρει τους πρώτους βαθμούς της McLaren στη σεζόν. Πάντως, να σημεωθεί ότι ο Αλόνσο έχει πει πως θα μείνει στη βρετανική ομάδα και το 2018, εφόσον του δώσει τη δυνατότητα για έστω μία νίκη.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!