Έξαλλος ο Πετρούτσι με τον Ρινς!

Gazzetta team
Έξαλλος ο Πετρούτσι με τον Ρινς!
Ο Περούτσι ήταν έξαλλος με την έλλειψη γαλάζιων σημαιών, στο τέλος του αγώνα που κατά την γνώμη του του στοίχισαν μια πιθανή νίκη αφού τελικά η διαφορά του με τον νικητή Βαλεντίνο Ρόσι ήταν μόλις μόλις 0.063 δευτερόλεπτα.

Ο αναβάτης της Pramac Ducati, ο οποίος αναγκάστηκε να συμβιβαστεί με τη δεύτερη θέση, δήλωσε ότι η έλλειψη γαλάζιων σημαιών που να ενημέρωναν τους αργούς αναβάτες πως πλησιάζουν οι πρώτοι, του κόστισε πολύτιμο χρόνο και πιθανόν την νίκη απέναντι στον Ρόσι.

«Είμαι πολύ θυμωμένος», δήλωσε ο Πετρούτσι «Κατά τη διάρκεια των τελευταίων γύρων μαχόμουν με τον Βαλεντίνο για την νίκη. Ήμουν λίγο πιο γρήγορος και είχα περισσότερη επιτάχυνση μέσα στις γρήγορες στροφές στον τελευταίο τομέα και ετοίμαζα την επίθεση μου στους τελευταίους γύρους. Αλλά βρήκα τον Μπαρμπερά, στον προτελευταίο γύρο, στο τελευταίο σικέιν, δίχως να υπάρχουν γαλάζιες σημαίες. Και τότε πέτυχα τον Ρινς πάνω στην αγωνιστική γραμμή με τα ελαστικά βροχής να σέρνεται!!! στη στροφή 6, στον τελευταίο γύρο. Μου στοίχισε σίγουρα την νίκη. Είμαι απογοητευμένος από αυτό το συμβάν αλλά ταυτόχρονα είμαι χαρούμενος για άλλο ένα βάθρο και άλλο ένα μεγάλο αποτέλεσμα.»

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!