Ακόμα χειρότερα τα πράγματα για McLaren

Gazzetta team
Ακόμα χειρότερα τα πράγματα για McLaren
Ακόμα χειρότερα έγιναν τα πράγματα για τη McLaren, καθώς η ποινή του Στόφελ Φαντόρν αυξήθηκε στις 35 θέσεις και αυτή του Φερνάντο Αλόνσο στις 40 θέσεις. Ποινή από τον Καναδά έχει ο Σάινθ.

Με ποινές από 15 θέσεις ο καθένας ξεκίνησαν το τριήμερο στο Αζερμπαϊτζάν οι Φερνάντο Αλόνσο και Στόφελ Φαντόρν. Όμως, αυτές αυξήθηκαν λίγο πριν τις κατατακτήριες δοκιμές. Ο Ισπανός πήγε στις 40 θέσεις, ενώ ο Βέλγος... ανέβηκε στις 35.

Όπως ήταν δεδομένο, οι δύο πιλότοι θα εκκινούσαν από τις δύο τελευταίες θέσεις, όμως τα πράγματα έγιναν χειρότερο, καθώς φαίνεται ότι τα προβλήματα της Honda δεν έχουν σταματημό και πως θα συνεχιστούν για πολύ καιρό ακόμα. Έτσι, οι Ρομάν Γκροζάν και Μάρκους Έρικσον θα κερδίσουν από μία θέση στο αυριανό γκριντ εκκίνησης.

Το ίδιο ισχύει και για τους Κέβιν Μάγκνουσεν, Νίκο Χούλκενμπεργκ, Πασκάλ Βερλάιν λόγω του Κάρλος Σάινθ. Ο Ισπανός έχει τιμωρηθεί με τρεις θέσεις από τον αγώνα του Καναδά, αφού θεωρήθηκε υπαίτιος για το ατύχημα με τους Γκροζάν και Φελίπε Μάσα.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

Τέλος, να σημειωθεί ότι ο Τζόλιον Πάλμερ περιμένει να δει αν θα πάρει το ΟΚ από τους αγωνοδίκες για να αγωνιστεί, με δεδομένο ότι απουσίασε λόγω της φωτιάς στο FP3 και δε συμπλήρωσε το 107%. Βέβαια, λογικά θα του επιτραπεί η συμμετοχή, εφόσον το επιτρέπουν οι συνθήκες.

Αναλυτικά το γκριντ με τις ποινές

Χάμιλτον

Μπότας

Ραϊκόνεν

Φέτελ

Φερστάπεν

Πέρεζ

Οκόν

Στρολ

Μάσα

Ρικιάρντο

Κβιάτ

Μάγκνουσεν

Χούλκενμπεργκ

Βερλάιν

Σάινθ (ποινή 3 θέσεων)

Γκροζάν

Έρικσον

Φαντόρν (ποινή 35 θέσεων)

Αλόνσο (ποινή 40 θέσεων)

Πάλμερ*

*Περιμένει το ΟΚ από τους αγωνοδίκες

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!