Φέτελ: «Μάξιμουμ η τρίτη θέση»

Gazzetta team
Φέτελ: «Μάξιμουμ η τρίτη θέση»
Ο Σεμπάστιαν Φέτελ δεν ήταν ικανοποιημένος με την τέταρτη θέση και τόνισε πως το μάξιμουμ στις κατατακτήριες δοκιμές του Μπακού ήταν η τρίτη.

Έχοντας προβλήματα στο FP3 κι έναν παλιότερο κινητήρα στις κατατακτήριες δοκιμές, ο Σεμπάστιαν Φέτελ θα μπορούσε να είναι ικανοποιημένος με την τέταρτη θέση. Όμως, το εν λόγω αποτέλεσμα δεν τον ικανοποίησε στο απόλυτο, αφού πιστεύει πως το μάξιμουμ σε αυτή τη διαδικασία του Μπακού ήταν η τρίτη θέση.

«Το αποτέλεσμα είναι εντάξει, αλλά δεν είμαι εντελώς χαρούμενος. Το πρωί δε μας βοήθησε, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία, κάναμε πολλούς γύρους. Στο τέλος ήμουν μόνος μου και δε με τραβούσε κανείς στο τελευταίο κομμάτι. Δεν είμαι οπαδός των δικαιολογιών, θα μπορούσα να έχω πάει λίγο καλύτερα και η τρίτη θέση ήταν το μάξιμουμ», είπε ο Φέτελ.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

Από εκεί και πέρα, να τονίσουμε ότι ο Γερμανός θέλει να έχει το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στον αγώνα, ώστε να μη μειωθεί πολύ η διαφορά του από τον Λιούις Χάμιλτον, σε περίπτωση που ο Βρετανός αναδειχτεί και νικητής.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!