Απειλεί το ρεκόρ του Σουμάχερ ο Χάμιλτον

Gazzetta team
Απειλεί το ρεκόρ του Σουμάχερ ο Χάμιλτον
Τις 66 pole position έφτασε ο Λιούις Χάμιλτον και, πλέον, απειλείται για τα καλά το ρεκόρ του Μίκαελ Σουμάχερ, που έχει σταματήσει στις 68.

Συνεχίζει να κατακτά pole position ο Λιούις Χάμιλτον, ώστε να πλησιάζει ολοένα και περισσότερο την πρώτη θέση της σχετικής λίστας όλων των εποχών. Εκεί εξακολουθεί να βρίσκεται ο Μίκαελ Σουμάχερ με 68, όμως πλέον το ρεκόρ του απειλείται για τα καλά. Αυτό διότι, με τη σημερινή στο Μπακού, ο Βρετανός έφτασε τις 66 και οδεύει προς ολοταχώς στο να ισοφαρίσει σε πρώτη φάση και μετά να ξεπεράσει το ξεχωριστό αυτό ρεκόρ του «Σούμι».

Παίξε νόμιμα στοίχημα από υπολογιστή ή κινητό με μεγάλες αποδόσεις (21+).

Βέβαια, αυτή τη στιγμή όλα αυτά έχουν μηδαμινή σημασία για τον Γερμανό, ο οποίος έχει μείνει να δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του από τα τέλη του 2013, όταν είχε το σοβαρό ατύχημα, κάνοντας σκι. Από εκεί και πέρα, στις 65 έμεινε ο αείμνηστος Άιρτον Σένα, ενώ ο Σεμπάστιαν Φέτελ έχει πολύ δρόμο μπροστά του για να πιάσει τους συγκεκριμένους αριθμούς.

Ο πιλότος της Ferrari βρίσκεται στην τέταρη θέση μεν, αλλά έχει 47 pole, κάτι που φέτος δεν είναι το... φόρτε του, αφού προτιμά τις νίκες, που δίνουν και βαθμούς. Τέλος, στην πέμπτη θέση ισοβαθμούν με 33 οι Τζιμ Κλαρκ και Αλέν Προστ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!