Παρακαλούσε για τον χρόνο του ο Χάμιλτον

Gazzetta team
Παρακαλούσε για τον χρόνο του ο Χάμιλτον
Ο Λιούις Χάμιλτον παρακαλούσε να είναι αρκετός ο χρόνος του στην τελευταία προσπάθεια, ώστε να κατακτήσει αυτός την pole position.

Ένα λάθος στην όγδοη στροφή, όπου είχε μία επαφή με τον τοίχο, κόστισε σε χρόνο στον Λιούις Χάμιλτον, ώστε να μείνει πίσω από τον Βαλτέρι Μπότας στην προτελευταία προσπάθεια στο Q3. Στην τελευταία του, όμως, υπερέβαλε εαυτόν και κατέκτησε την 66η pole position στην καριέρα του, όμως ανησυχούσε και πάλι.

Παίξε νόμιμα στοίχημα από υπολογιστή ή κινητό με μεγάλες αποδόσεις (21+).

Για την ακρίβεια, παρακαλούσε να είναι αρκετός ο χρόνος που έκανε, ώστε να βρεθεί μπροστά από τον ομόσταυλό του, όπως αποκάλυψε ο ίδιος στις δηλώσεις του από το parc ferme. «Ήταν από τους πιο συναρπαστικούς γύρους που είχα όλη τη χρονιά. Στον πρώτο γύρο (του Q3) είχα τον χρόνο, αλλά έκανα ένα λάθος. Υπάρχει πολλή πίεση λόγω της θερμοκρασίας των ελαστικών, αλλά ο γύρος απλά γινόταν ολοένα και καλύτερος.

Βγαίνοντας από την τελευταία στροφή, σκεφτόμουν ''σε παρακαλώ να είναι αρκετός (ο χρόνος)''. Είμαι ενθουσιασμένος με αυτό. Έτσι έπρεπε να είναι οι κατατακτήριες δοκιμές. Αύριο θα είναι μεγάλος και δύσκολος ο αγώνας, όμως είμαστε στην καλύτερη θέση εκκίνησης», είπε ο Βρετανός, ο οποίος απέχει δύο pole από το ρεκόρ των 68 του Μίκαελ Σουμάχερ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!