To Citroen C3 έχει το Χ (vid)

Πέτρος Πιτσίνης
To Citroen C3 έχει το Χ (vid)
Νεανικό, δυναμικό, πρωτότυπο και διαφορετικό, το Citroen C3 είναι το νέο αστέρι της πόλης και του δημοφιλούς μουσικού τηλεοπτικού παιχνιδιού X-Factor 2.

Η Citroen ξεχωρίζει για την ευρηματική σχεδίαση των αυτοκινήτων της, που συνδυάζουν τη γαλλική κομψότητα με τις σύγχρονες τάσεις του design. Τα μοντέλα της, ανέκαθεν, καταφέρνουν να τραβούν όλα τα βλέμματα θαυμασμού. Έτσι και το νέο Citroen C3 έχει κλέψει καρδιές ως το αυτοκίνητο του X-Factor 2.

Στο Live του X-Factor 2 την Πέμπτη 22 Ιουνίου, η Ευαγγελία Αραβανή με το δικό της ξεχωριστό τρόπο, παρουσίασε το έπαθλο του νικητή του διαγωνισμού, το “Αυτοκίνητο της Χρονιάς”, το νέο Citroen C3, αφού πρώτα το δοκίμασε στις μετακινήσεις της στην πόλη.

Το νέο Citroen C3 μέσω του προγράμματος Citroen Advanced Comfort, προσφέρει μοναδική άνεση, χαμηλή κατανάλωση (από 3.2lt/100km) με τους προηγμένους κινητήρες βενζίνης PureTech, που βραβεύτηκαν για τρίτη συνεχή χρονιά ως “Κινητήρες της Χρονιάς”, καθώς και τους κινητήρες πετρελαίου BlueHDi.

Οι αμέτρητες δυνατότητες εξατομίκευσης του νέου Citroen C3, με το μοναδικό στυλ, την άνεση, την οικονομία, κέρδισαν την Ευαγγελία Αραβανή. Όπως επίσης οι προηγμένες τεχνολογίες και το σύστημα πολυμέσων, το οποίο επιτρέπει την άμεση σύνδεση smartphone, που βοήθησε την Ευαγγελία στην επικοινωνία με τους ανθρώπους της παραγωγής.

Δείτε το βίντεο και απολαύστε το αυτοκίνητο του X-Factor 2.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!