Νέο Aprilia Shiver 900 με 8.270 €

Πέτρος Πιτσίνης
Νέο Aprilia Shiver 900 με 8.270 €
Με τιμή έκπληξη και μοναδικά προνόμια αγοράς έως τις 31 Ιουλίου 2017, ήρθε στη χώρα μας η νέα Aprilia Shiver 900.

Το νέο Aprilia Shiver 900 αποτελεί εξέλιξη μιας μοτοσυκλέτας η οποία, από την πρώτη της εμφάνιση το 2007, αποτέλεσε σημείο καμπής. Ήταν το πρώτο μοντέλο με τεχνολογία Ride-by-wire για τη διαχείριση ηλεκτρονικά των πεταλούδων του σώματος ψεκασμού. Μία τεχνολογική πρωτιά της Aprilia απευθείας από τις αγωνιστικές πίστεςν.

Το Aprilia Shiver 900 βελτιώνει τις επιδόσεις του χάρη στον νέο κινητήρα 900 V-twin, που αυξάνει σε κορυφαία για την κατηγορία του επίπεδα όχι μόνο την ισχύ (95,2 ίπποι) αλλά, κυρίως, τη μέγιστη ροπή, που φτάνει πλέον στα 90 Nm και αποδίδεται σε πολύ χαμηλές στροφές, μόλις στις 6.500.

Περισσότερη δύναμη και πιο έντονη προσωπικότητα για απολαυστικές διαδρομές χωρίς συμβιβασμούς στην άνεση και την ευκολία χειρισμού: δύο στοιχεία που ανέκαθεν χαρακτήριζαν το Aprilia Shiver. Τα στοιχεία αυτά ενσωματώνονται σε μια μοτοσυκλέτα που λάτρεψαν ερασιτέχνες και έμπειροι αναβάτες, χάρη στην αρχιτεκτονική του πλαισίου της, που αντλεί τα καλύτερα στοιχεία από την παράδοση της Aprilia και την τεχνογνωσία ενός κατασκευαστή, που έχει κερδίσει 54 παγκόσμιους τίτλους και σήμερα συμμετέχει σε κορυφαία πρωταθλήματα, όπως το MotoGP και το WSBK.

Εύκολο, ισχυρό, τεχνολογικά προηγμένο, το Aprilia Shiver 900 διαθέτει για πρώτη φορά ένα προηγμένο σύστημα ελέγχου πρόσφυσης που αυξάνει την ασφάλεια και χαρίζει μοναδικά επίπεδα οδηγικής απόλαυσης. Από τους στενούς δρόμους της πόλης ως τις μεγάλες λεωφόρους, και από ορεινές διαδρομές έως ταξίδια περιήγησης, όσο μεγάλη κι αν είναι η διαδρομή σας, το Shiver 900 σάς προσκαλεί να βάλετε το κράνος σας και να πατήσετε γκάζι, με προορισμό την κορυφαία αίσθηση οδήγησης σε δύο τροχούς.

Επισκεφτείτε τώρα και μέχρι 31 Ιουλίου ένα σημείο πώλησης Aprilia για να αποκτήσετε το νέο Shiver 900 σε εξαιρετικά ανταγωνιστική τιμή, 8.270 € με μία ολοκληρωμένη προσφορά υπηρεσιών :

  • Δωρεάν διετής επέκταση της εργοστασιακής εγγύησης
  • Δωρεάν οδική βοήθεια
  • Δυνατότητα συμμετοχής σε εκπαίδευση ασφαλούς οδήγησης μοτοσυκλέτας, με συμβολικό κόστος

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!