Της... καμπάνας στη McLaren

Gazzetta team
Της... καμπάνας στη McLaren
Με ποινές από 15 θέσεις για τον καθένα, ξεκινάει το Γκραν Πρι του Αζερμπαϊτζάν για το οδηγικό δίδυμο της McLaren.

Γρήγορο Στοίχημα σε Καλύτερες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Honda έχουν φέρει πληθώρα ποινών στη McLaren από πολύ νωρίς στη σεζόν. Μπορεί να οδεύουμε σιγά-σιγά προς το καλοκαιρινό διάλειμμα, όμως εδώ και μερικά Γκραν Πρι η ομάδα του Γουόκινγκ έρχεται αντιμέτωπη με... καμπάνες! Το ίδιο ισχύει και το Αζερμπαϊζάν, όπου οι δύο οδηγοί της, Φερνάντο Αλόνσο και Στόφελ Φαντόρν, θα ξεκινήσουν το τριήμερο με τιμωρίες 15 θέσεις ο καθένας στο γκριντ εκκίνησης.

Οι δύο πιλότοι θα υποστούν την αλλαγή του MGU-H, που σημαίνει και νέο τούρμπο, ενώ ο Αλόνσο θα τρέξει και με νέο κινητήρα εσωτερικής καύσης, που θα είναι ο τέταρτος και τελευταίος πριν ξεκινήσει να δέχεται ποινές και γι' αυτό. «Έχουμε μερικές ποινές ήδη για το τριήμερο, κάτι που δεν είναι ιδανικό, αλλά έτσι έχει η κατάσταση, στην οποία βρισκόμαστε.

Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, θα εστιάσουμε ίσως λίγο περισσότερο στον αγώνα, καθώς θα εκκινήσουμε από τις τελευταίες θέσεις του γκριντ», δήλωσε ο Φαντόρν στη συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης, όσον αφορά τις ποινές. Σε ό,τι έχει να κάνει με τις αναβαθμίσεις, που έχει η McLaren στο Μπακού, ο Βέλγος... πέταξε το μπαλάκι στη Honda.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!