Σκληρή γόμα τέλος για Pirelli

Gazzetta team
Σκληρή γόμα τέλος για Pirelli
Η Pirelli αποφάσισε να αφήσει στο... περιθώριο τη σκληρή γόμα για το υπόλοιπο του 2017. Πολύ μαλακή γόμα η επιλογή στη Σουζούκα.

Γρήγορο Στοίχημα σε Καλύτερες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Στην Ισπανία οι ομάδες της Formula1 δεν ήταν ικανοποιημένες με την απόδοση της σκληρής γόμας. Με βάση τους νέους κανονισμούς, η απόδοσή της φαίνεται ότι απέχει... έτη φωτός από τις υπόλοιπες, με αποτέλεσμα η Pirelli να οδηγηθεί στην απόφαση να τη βάλει στο... περιθώριο για το υπόλοιπο του 2017.

Μάλιστα, έχει ήδη γίνει γνωστό ότι δε θα χρησιμοποιηθεί στο Σίλβερστοουν, όπως αναμενόταν, ενώ στη Σουζούκα θα αντικατασταθεί από την πολύ μαλακή. Οι άλλες δύο τοποθεσίες που θα βλέπαμε τη σκληρή γόμα ήταν η Σεπάνγκ και το Ιντερλάγκος, με τους πρωταγωνιστές του σπορ να περιμένουν να δουν τι θα επιλέξει τελικά η ιταλική εταιρεία.

«Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι δε θα χρησιμοποιηθεί η σκληρή γόμα για το υπόλοιπο της σεζόν», δήλωσε εκπρόσωπος της Pirelli στην ιστοσελίδα motorsport.com. Έτσι, μένει να δούμε, πέρα από τις επιλογές σε Μαλαισία, Βραζιλία, πώς θα λειτουργήσει η Pirelli, όσον αφορά τη σκληρή γόμα, ενόψει του 2018.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!