Τα καλύτερα στιγμιότυπα από το Λε Μαν (vid)

Gazzetta team
Τα καλύτερα στιγμιότυπα από το Λε Μαν (vid)
Οι διοργανωτές του WEC κατάφεραν να συγκεντρώσουν σ' ένα δεκάλεπτο βίντεο τα καλύτερα στιγμιότυπα από τον περίφημο αγώνα που λέγεται 24 Ώρες του Λε Μαν.

Ένα όνομα, μία ιστορία. Οι 24 Ώρες του Λε Μαν είναι ένας αγώνας, στον οποίο θα ήθελε να λάβει μέρος ο κάθε κάτοικος του πλανήτη, ακόμα κι αν δεν ασχολείται με τα μηχανοκίνητα σπορ! Η έκδοση του 2017 συμπεριελάμβανε τα πάντα. Μεγάλες μάχες, ατυχήματα, εγκαταλείψεις, ενώ τα συναισθήματα ήταν πολλά και ανάμεικτα για κάθε ομάδα.

Η Porsche ήταν αυτή που πανηγύρισε στην κατηγορία LMP1, η ομάδα του Τζάκι Τσαν (Jackie Chan DC Racing) με Oreca 07 στην LMP2, η Aston Martin στην LMGTE Pro και η JMW Motorsport με Ferrari στην LMGTE Am. Βέβαια, και η γερμανική μάρκα είδε μερικά από τα αυτοκίνητά της να εγκαταλείπουν, όμως τα χειρότερα ήταν για την Toyota.

Τραγικό λάθος με τον Βινσάν Καπιγιέρ της Ligier, τον οποίο ο Καμούι Κομπαγιάσι πέρασε για κριτή, διπλή εγκατάλειψη και μόλις μία ένατη θέση στη γενική κατάταξη, με αυτοκίνητα της δεύτερης κατηγορίας να τερματίζουν με καλύτερους χρόνους. Οι διοργανωτές, λοιπόν, του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Αντοχής, όπου συμπεριλαμβάνεται ο εν λόγω αγώνας, συγκέντρωσαν δέκα λεπτά με τα καλύτερα στιγμιότυπα σ' ένα βίντεο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!