Στις 13 Ιουλίου το νέο Ε-Pace

Gazzetta team
Στις 13 Ιουλίου το νέο Ε-Pace
Στις 13 Ιουλίου αναμένεται το ντεμπούτο του νέου E-Pace, με την Jaguar να κρατάει κλειστά τα... χαρτιά του και να δίνει στη δημοσιότητα μόλις μία φωτογραφία.

Το νέο E-Pace ετοιμάζει η Jaguar. Η βρετανική μάρκα δεν αποκαλύπτει λεπτομέρειες, παρά μόνο μία φωτογραφία, με την οποία δίνει μία πρώτη... γεύση από το μοντέλο της. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αναμένεται να συνδυάσει τα σπορ αυτοκίνητα, τον σχεδιασμό και την ευκινησία με την καθημερινή πρακτικότητα του SUV, όπως λένε οι άνθρωποι της εταιρείες.

Ωστόσο, η γνωστή αυτοκινητοβιομηχανία γνωστοποίησε μερικές τεχνικές λεπτομέρειες. Αυτές είναι ότι το νέο crossover θα... φορέσει κινητήρες Ingenium και θα έχει μετάδοση της κίνησης σε όλους τους τροχούς, τουλάχιστον όσον αφορά την αγορά στις ΗΠΑ.

Το ντεμπούτο του, λοιπόν, θα γίνει στις 13 Ιουλίου, με την τιμή του να ξεκινάει από τις 38600 δολάρια (34600 ευρώ) στην Αμερική και από 28500 λίρες (περίπου 32370 ευρώ) στο Ηνωμένο Βασίλειο. Τέλος, να σημειωθεί ότι θα είναι διαθέσιμο τόσο με κινητήρες βενζίνης, όσο και με... μοτέρ πετρελαίου.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!