Ατύχημα σε μία ξεχωριστή Formula (vid)

Gazzetta team
Ατύχημα σε μία ξεχωριστή Formula (vid)
Η Formula Vee είναι ένα ξεχωριστό πρωτάθλημα με μονοθέσια, όμως κι εκεί είχαμε ατύχημα, με την οδηγό να τη γλιτώνει με μώλωπες.

Ένα ξεχωριστό πρωτάθλημα με μονοθέσια αποτελεί η Formula Vee ή αλλιώς Formula Volkswagen. Αυτό διεξάγεται σε Βραζιλία και Γερμανία, αλλά αποδεικνύει για μία ακόμη φορά ότι ο μηχανοκίνητος αθλητισμός κρύβει κινδύνους σε οποιαδήποτε μορφή. Σ' έναν από τους αγώνες, λοιπόν, υπήρξε και το ατύχημα που έλαβε χώρα.

Η οδηγός εν ονόματι Κάθι Λίσον χτυπήθηκε στο πίσω μέρος του μονοθεσίου της, με αποτέλεσμα να χτυπήσει σε αυτό που ήταν μπροστά της και να φέρει τούμπες στον αέρα για να καταλήξει τούμπα στο έδαφος, ενώ έσπασε και το κράνος της. Ευτυχώς για την ίδια, όμως, τη γλίτωσε με πόνο στον λαιμό και με μώλωπες και δεν υπέστη κάποιο σοβαρό τραυματισμό, τη στιγμή που θα μπορούσε να χτυπήσει το κεφάλι της.

Στον ίδιο αγώνα συμμετείχε και ο σύζυγός της, Ροντ Λίσον, ο οποίος ήταν μπροστά της, οπότε έπρεπε να κάνει έναν γύρο για να σταματήσει και να δει αν είναι καλά. Ωστόσο, πήρε το ΟΚ ότι όλα είναι εντάξει από οδηγούς που ήταν πίσω της. «Ήμουν στον αέρα κι έφερνα τούμπες. Έγινε αρκετά γρήγορα και δεν είναι καλό.

Ένας άλλος οδηγός που είχε σταματήσει έδειχνε τον αντίχειρα στους υπολοίπους, οπότε ήξερε ότι ήμουν εντάξει», δήλωσε η 46χρονη οδηγός. Μάλιστα, να σημειωθεί ότι Λίσον θα μπει ξανά στο μονοθέσιό της για τον επόμενο αγώνα σε έξι εβδομάδες.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!