Πάει και Formula1 η Porsche;

Gazzetta team
Πάει και Formula1 η Porsche;
Σύμφωνα με δημοσίευμα, η Porsche έχει δεχτεί πρόσκληση να είναι παρούσα στην επόμενη συνάντηση των κατασκευαστών κινητήρων της Formula1 για το 2020.

Γρήγορο Στοίχημα σε Καλύτερες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Φαίνεται πως έχει σκοπό να... επεκταθεί κι άλλο στα μηχανοκίνητα σπορ η Porsche. Μετά τη Formula E, η γερμανική μάρκα φαίνεται ότι τσεκάρει το ενδεχόμενο να μπει και στη Formula1. Συγκεκριμένα, η Auto Bild αναφέρει ότι έχει αποδεχτεί την πρόσκληση να βρεθεί στην επόμενη συνάντηση των κατασκευαστών κινητήρων της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού για να συζητήσουν τους κανονισμούς από το 2020 και μετά.

Ωστόσο, ο επικεφαλής της Porsche στο Λε Μαν, Φριτζ Ένζιγκερ, δεν απέκλεισε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, αλλά ούτε το επιβεβαίωσε, καθώς ξεκαθάρισε πως η ομάδα του εστιάζει στις δραστηριότητές της στις 24 Ώρες του Λε Μαν. «Τώρα ξέρουμε τους κανονισμούς του Λε Μαν για το 2020. Τις επόμενες εβδομάδες η Peugeot θα αποφασίσει αν θα μπει ή όχι.

Αλλά ακόμα κι αν το κάνει, πρέπει να τσεκάρουμε αν θέλουμε να είμαστε άλλα δύο ή τρία χρόνια στο Λε Μαν. Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να το αξιολογήσω αυτό», ήταν τα λόγια του. Από εκεί και πέρα, να σημειωθεί ότι στο Λε Μαν ήταν παρόντες οι Ζακ Μπράουν και Ερίκ Μπουγιέ, ρίχνοντας... λάδι στη φωτιά, αφού οι φήμες θέλουν τη McLaren να εξετάζει την περίπτωση συμφωνίας με την Porsche για την παροχή κινητήρων.

Τέλος, να υπενθυμίσουμε ότι στην τελευταία συνάντηση ήταν παρούσα η Lamborghini μέσω του Στέφανο Ντομενικάλι, όμως δεν έγινε ξεκάθαρο αν η ιταλική φίρμα έχει στα πλάνα της την εμπλοκή της στην F1.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!