Γιατί δεν ασχολείται με τα social media ο Φέτελ;

Gazzetta team
Γιατί δεν ασχολείται με τα social media ο Φέτελ;
Ο Σεμπάστιαν Φέτελ εξήγησε γιατί δεν ασχολείται με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς απέχει από το facebook, το twitter και το instagram.

Μπορεί να υπάρχουν σελίδες σε facebook και twitter, όμως είναι καθαρά των οπαδών του, αφού ο Σεμπάστιαν Φέτελ δεν έχει δικούς του λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ούτε καν στο instagram. Ο Γερμανός δεν ασχολείται με το... άθλημα και ο ίδιος δεν καταλαβαίνει αυτή τη... μόδα που έχει ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό.

Για την ακρίβεια, ανήκει σε διαφορετικό γκρουπ ανθρώπων, που δεν κάθονται να ξοδέψουν ούτε δευτερόλεπτο στα social media, δίνοντας την εξήγησή του στο τηλεοπτικό δίκτυο της χώρας του RTL. «Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να λες συνέχεια στον καθένα τι κάνεις, πού βρίσκεσαι, με ποιον είσαι.

Απλά δεν έχω αυτή την ανάγκη, αλλά την ίδια στιγμή δεν κατηγορώ τους ανθρώπους, αν συνεχώς μιλούν για τους εαυτούς τους. Μεγάλωσα σε μία γενιά, που ντρεπόταν αρκετά να βγάλει φωτογραφίες. Ο κόσμος έρχεται και λέει ''μπορούμε να βγάλουμε μία φωτογραφία;'' και ξαφνικά εξαφανίζεται. Κάποιες φορές ρωτάω τι θα κάνουν με αυτές και συχνά η απάντηση ήταν ''δεν έχω ιδέα''.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Την άλλη μέρα κάποιος έλεγε ότι χρειαζόταν μία φωτογραφία για να αποδείξει στους φίλους του ότι πραγματικά με συνάντησε. Είπα ''δεν μπορείς να είσαι αξιόπιστος φίλος, αν δε πιστεύουν!''. Πρέπει να παραδεχτώ ότι περισσότερο χαιρετάω, παρά γνωρίζω κόσμο», είπε ο τετράκις παγκόσμιος πρωταθλητής.

Πάντως, να σημειώσουμε ότι αυτό δεν τον εμποδίζει από το να έχει οπαδούς σε όλον τον κόσμο, ειδικά στην πατρίδα του, όπου πολλοί τον θεωρούν ως τον νέο Σουμάχερ, κάτι που ο Φέτελ έχει αρνηθεί, με δεδομένο ότι δεν μπορεί να τον συγκρίνει τον εαυτό του με τον «Σούμι».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!