Ένα ακόμα scooter από τα MrΚΤΕΟ

Ένα ακόμα scooter από τα MrΚΤΕΟ

Ένα ακόμα scooter από τα  MrΚΤΕΟ

Η γνωστή αλυσίδα ιδιωτικών κέντρων ελέγχου οχημάτων, έδωσε το πέμπτο κατά σειρά scooter σε έναν τυχερό, που συμμετείχε στο φετινό μεγάλο διαγωνισμό.

Το 2017 η MrKTEO γιορτάζει τα 12 χρόνια λειτουργίας της και δίνει τη δυνατότητα σε όλους να κερδίσουν 12 scooter, ένα κάθε μήνα και για όλους τους μήνες της χρονιάς. Αρκεί, φυσικά, να περάσουν το όχημά τους για έλεγχο σε κάποιο από τα πέντε καταστήματα της εταιρείας στην Αττική.

Με την πέμπτη κλήρωση της χρονιάς, που πραγματοποιήθηκε στις αρχές Ιουνίου, μεγάλος τυχερός αναδείχθηκε ο κύριος Μιχαήλ Κούκης, κάτοχος αυτοκινήτου, ο τεχνικός έλεγχος του οποίου διενεργήθηκε στο κατάστημα MrKTEO Ασπροπύργου μέσα στον Μάϊο.

Θα ακολουθήσουν επτά ακόμα κληρώσεις, μία για κάθε μήνα του 2017 που απομένει και αν θέλετε και εσείς να κερδίσετε ένα πανέμορφο scooter Gemini Eivissa 125, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να περάσετε τεχνικό έλεγχο σε κάποιο από τα καταστήματα του MrKTEO. H ανεπανάληπτη αυτή προσφορά ισχύει μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2017 και αφορά σε τεχνικό έλεγχο κάθε είδους οχημάτων (αυτοκίνητα, δίκυκλα, φορτηγά, αγοραία, taxi κλπ).

Εσείς απλά κλείστε το ραντεβού σας στο 10300 ή στην ιστοσελίδα www.mrkteo.gr και χωρίς καμία επιπρόσθετη οικονομική επιβάρυνση θα μπείτε στη διαδικασία των μηνιαίων κληρώσεων.

Kαταστήματα Mr. KTEO

1.       Αγ. Ι. Ρέντης, Μπιχάκη 30

2.       Χαϊδάρι, Λ. Αθηνών 282

3.       Αγ. Ανάργυροι, Λ. Δημοκρατίας 322

4.       Ασπρόπυργος, 18ο χλμ Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου

5.       Mοσχάτο, Πειραιώς & Μοσχονησίων 1

Σύντομα και στη Θεσσαλονίκη.

 

 

Best of internet