Η κόντρα άναψε φωτιές (vid)

Πέτρος Πιτσίνης
Η κόντρα άναψε φωτιές (vid)
Μια μοτοσικλέτα και μια BMW M5 έδωσαν υπέρ πάντων αγώνα από φανάρι σε φανάρι μιας ρωσικής πόλης, με αποτέλεσμα η δεύτερη να γίνει κεράκι της λαμπρής.

Οι κόντρες στους δημόσιους δρόμους είναι ανεπίτρεπτες από άποψη ασφάλειας. Το συγκεκριμένο συμβάν όμως αποδεικνύει ότι μπορεί να βλάψουν σοβαρά και την «υγεία» οποιουδήποτε αυτοκινήτου, όσο ικανού και γρήγορου αν είναι.

Στην προκειμένη περίπτωση το θύμα ήταν μια BMW Μ5, η οποία θέλησε να ξεδιπλώσει τους 552 ίππους του V8 κινητήρα της μέσα σε μια αστική λεωφόρο, σε κόντρα με μια μοτοσικλέτα. Μετά από αυτή την άστοχη ενέργεια, όπως αποδείχτηκε και από το αμιγώς αγωνιστικό αποτέλεσμα της κόντρας όπου επικράτησε η μοτοσικλέτα, δεν άργησε και η νέμεσις της αφόρητης πίεσης που υπέστη το αυτοκίνητο από τον οδηγό του, υπό τη μορφή φωτιάς.

Στο σημείο αυτό και ενώ ο οδηγός της M5 ενημερώνεται από τον αναβάτη της μοτοσικλέτας για τις φλόγες που βλέπει κάτω από τον κινητήρα του αυτοκινήτου του στο φανάρι, αντί να βγει αμέσως έξω και να δει τι συμβαίνει, επιταχύνει βίαια για να σταματήσει, τελικά, μερικές εκατοντάδες μέτρα μετά.

Κανείς φυσικά δεν μπορεί να γνωρίζει τους λόγους της ανάφλεξης του υπέροχου sport sedan, ούτε αν ο κάτοχος είχε «πειράξει» τον κινητήρα με αποτέλεσμα να δημιουργήσει ζητήματα αξιοπιστίας. Καθώς όμως δεν υπήρξε ο παραμικρός τραυματισμός, το αποτέλεσμα μάλλον έρχεται ως ένα καλό πάθημα, για το μάθημα «ποτέ ξανά κόντρες».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!