Ίδια στρατηγική από Ferrari, Mercedes στο Μπακού (pic)

Gazzetta team
Ίδια στρατηγική από Ferrari, Mercedes στο Μπακού (pic)
Τις ίδιες επιλογές ελαστικών της Pirelli έκαναν οι Ferrari και Mercedes για το προσεχές Γκραν Πρι του Αζερμπαϊτζάν στο Μπακού.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Μετά τον Καναδά, σειρά έχει το Αζερμπαϊτζάν και το Μπακού για τη Formula1. Το Γκραν Πρι θα διεξαχθεί το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο, όμως οι ομάδες έχουν κάνει ήδη τις επιλογές τους για τα ελαστικά. Η Pirelli θα διαθέσει την πολύ μαλακή, τη μαλακή και τη μέση γόμα, με τις Ferrari και Mercedes να ακολουθούν την ίδια στρατηγική.

Οι δύο διεκδικητές του τίτλου στο πρωτάθλημα κατασκευαστών προτίμησαν από 1 σετ μέσης, 4 μαλακής και 8 πολύ μαλακής για καθέναν από τους οδηγούς τους. Η Red Bull, από τη μεριά της, είναι η μοναδική ομάδα που επέλεξε δύο σετ μέσης γόμας για το δίδυμό της, στρατηγική που έχουν ακολουθήσει ατομικά και οι Φελίπε Μάσα, Μάρκους Έρικσον.

Από εκεί και πέρα, η McLaren επέλεξε πιο επιθετική στρατηγική με 1 σετ μέσης, 2 μαλακής και 10 πολύ μαλακής για τους Φερνάντο Αλόνσο και Στόφελ Φαντόρν. Τέλος, να υπενθυμίσουμε ότι κάθε οδηγός δικαιούται να έχει 13 σετ σλικ ελαστικών σε κάθε Γκραν Πρι.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!