Προσιτή και σπορ Suzuki GSX 250 R με 4.895€

Πέτρος Πιτσίνης
Προσιτή και σπορ Suzuki GSX 250 R με 4.895€
Η είσοδος στον κόσμο των σπορ μοτοσικλετών γίνεται εύκολα και με ασφάλεια, με μοντέλα όπως η νέα Suzuki GSX 250 R.

Η Suzuki, πιστή στην sport παράδοσή της, παρουσιάζει την νέα full fairing µοτοσικλέτα της, GSX 250 R ABS. Η νέα μικρή αλλά πλήρης μοτοσικλέτα ήρθε για να προσφέρει απόλαυση σε ένα ευρύ κοινό, µε sport εµφάνιση, ευχρηστία, ευέλικτο χειρισµό και άνετη θέση οδήγησης που ανταποκρίνονται τόσο στις αστικές απαιτήσεις όσο και στις εκτός πόλης διαδροµές.

Η νέα GSX 250 R ABS είναι η ιδανική επιλογή τόσο για τους αναβάτες που αναζητούν την πρώτη τους sport-street µοτοσικλέτα όσο και για εκείνους που επιστρέφουν στον κόσµο των δυο τροχών. Ο δικύλινδρος εν σειρά κινητήρας των 248 κ.εκ. που κινεί την GSX 250 R ABS υποβλήθηκε σε συνεχείς δοκιµές και βελτιώσεις ώστε να επιτευχθεί η µέγιστη απόδοση στις χαµηλοµεσαίες στροφές. Η συνολική απόδοση βοηθά στην επίτευξη εξαιρετικής οικονοµίας καυσίµου στην κατηγορία της, βάσει των προδιαγραφών EURO 4. Η αυτονομία της GSX 250 R ABS είναι εντυπωσιακή, καθώς αγγίζει τα 480 χλµ.

Η νέα GSX 250 R ABS είναι επίσης διαθέσιμη για test ride σας σε ένα κατάστηµα του δικτύου µοτοσικλετών Suzuki που μπορείτε να δείτε εδώ: http://www.suzuki.gr/motos/diktyo.php

Μπορείτε μάλιστα να αποκτήσετε την GSX 250 R ABS από €4.895 ή µε €85,36 το µήνα (συµπεριλαµβανοµένης προστασίας δανείου), µέσω του ευέλικτου χρηματοδοτικού προγράμματος SUZUKI CREDIT, µε προκαταβολή 15%, ετήσιο ονοµαστικό επιτόκιο 7,9% και διάρκεια αποπληρωμής 60 µήνες,.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!