Πλήρωσε το τίμημα ο Ραϊκόνεν

Gazzetta team
Πλήρωσε το τίμημα ο Ραϊκόνεν
Ο Κίμι Ραϊκόνεν τόνισε ότι πλήρωσε το τίμημα για το λάθος που έκανε στη δεύτερη στροφή, ώστε να εκκινήσει τέταρτος.

Από την τέταρτη θέση θα δει τα κόκκινα φώτα να σβήνουν στο Μόντρεαλ ο Κίμι Ραϊκόνεν. Ο Iceman ήλπιζε ότι θα έχει καλύτερο πλασάρισμα στις κατατακτήριες δοκιμές, αλλά παραδέχτηκε ότι πλήρωσε το τίμημα για το λάθος που έκανε στη δεύτερη στροφή. «Υπήρχε πολλή ταχύτητα.

Σερβία - Ουαλία με επιστροφή, αν ο Μίτροβιτς σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή του τελικού (21+).

Στον τελευταίο γύρο έκανα ένα λάθος στη δεύτερη στροφή και πλήρωσα το τίμημα γι' αυτό, καθώς δεν μπορούσα να κάνω καλούς χρόνους. Ήταν λίγο πιο δύσκολη η σημερινή μέρα από τη χθεσινή με τα ελαστικά», είπε, αρχικά, ο πιλότος της Ferrari.

Όσο για το αν είναι έκπληκτος από τη διαφορά του με τους Λιούις Χάμιλτον και Σεμπάστιαν Φέτελ, ήταν ξεκάθαρος. «Όχι. Κάνεις το σωστό ή ένα λάθος και σε τοποθεσίες σαν κι αυτή, αν κάνεις λάθος σε μία στροφή, χάνεις τεράστιο χρόνο, οπότε δεν είναι μεγάλη η έκπληξη», ήταν τα λόγια του.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!