Τι δουλειά έχει το Moto GP στο Καμπ Νου; (vids)

Gazzetta team
Τι δουλειά έχει το Moto GP στο Καμπ Νου; (vids)
Πέντε αναβάτες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Μοτοσικλέτας βρέθηκαν στο Καμπ Νου στο πλαίσιο των εορτασμών της Μπαρτσελόνα για τα 25 χρόνια από το Γουέμπλεϊ.

Rolland Garros, υψηλές αποδόσεις και ακόμα υψηλότερα έπαθλα (21+)!

Τι δουλειά μπορεί να έχουν αναβάτες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Μοτοσικλέτας στο Καμπ Νου; Τα αδέρφια Εσπαργκαρό, Πολ και Αλέιξ, από το Moto GP, οι Άλεξ Μάρκεζ, Φράνκο Μορμπιντέλι από τη Moto 2 και ο Άρον Κάνετ από τη Moto 3 έδωσαν το παρών στο γήπεδο της Μπαρτσελόνα.

Αυτό έγινε στο πλαίσιο των εορτασμών των «μπλαουγκράνα» για τα 25 χρόνια από την κατάκτηση του Κυπέλλου Πρωταθλητριών το 1992 στο Γουέμπλεϊ. Οι Καταλανοί ήταν οι τελευταίοι κάτοχοι της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης πριν αυτή μετονομαστεί σε Τσάμπιονς Λιγκ, κάτι που έγινε από τη σεζόν 1992-1993.

Οι πέντε αναβάτες, λοιπόν, συνομίλησαν με τους αρμόδιους του γηπέδου, φόρεσαν πορτοκαλί μπλουζάκια που έγραφαν «Wembley25» και είχαν τα χρώματα και το σήμα της Μπάρτσα και είπαν να επιχειρήσουν μερικά... σουτάκια. Μάλιστα, μερικοί έδειξαν και τις ικανότητές τους στο ποδόσφαιρο, όπως ο Μορμπιντέλι, που την είδε... Μέσι, ενώ στο τέλος άπαντες σήκωσαν και την κούπα!

Τέλος, να σημειωθεί ότι η Μπαρτσελόνα είναι συνολικά πέντε φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης, ενώ το 1992 ήταν και ο πρώτος της ευρωπαϊκός τίτλος. Όσο για τους πρωταγωνιστές του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Μοτοσικλέτας, έκαναν ένα ξεχωριστό... ζέσταμα ενόψει του Γκραν Πρι της Καταλονίας.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!