Πονάει, αλλά θέλει να τρέξει ο Ρόσι

Gazzetta team
Πονάει, αλλά θέλει να τρέξει ο Ρόσι
Ο Βαλεντίνο Ρόσι έχει ακόμη πόνους, όμως είναι ξεκάθαρη η επιθυμία του να τρέξει στο Γκραν Πρι της πατρίδας του.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Μετά το ατύχημά του σε προπόνηση με μοτοκρός, η συμμετοχή του Βαλεντίνο Ρόσι στο Γκραν Πρι της Ιταλίας είναι αμφίβολη. Ο «Γιατρός» θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις την Πέμπτη (1/6), τα αποτελέσματα των οποίων θα κρίνουν αν είναι έτοιμος να τρέξει στον αγώνα της πατρίδας του.

Βέβαια, ο ίδιος δηλώνει ότι ακόμη έχει πόνους, αλλά δε γίνεται να μη θέλει να αγωνιστεί μπροστά στους οπαδούς του, από τους οποίους έχει γνωρίσει την αποθέωση αμέτρητες φορές. «Δυστυχώς, είχα πτώση ενώ έκανα προπόνηση με μοτοκρός. Ο πόνος είναι στην κοιλιά και στο στήθος ακόμα πονάω πολύ.

Ευτυχώς, η κατάστασή μου βελτιώνεται μέρα με τη μέρα και αυτό μου επιτρέπει να σκεφτώ λίγο πιο θετικά για το Μουτζέλο. Η επιθυμία μου είναι να βρίσκομαι στην εκκίνηση του Ιταλικού Γκραν Πρι και δουλεύω πάνω στην ανάκαμψη όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Δε θα είναι εύκολο, όμως έχω μερικές ημέρες ακόμη για να συνεχίσω τη θεραπεία

Την Πέμπτη θα πρέπει να κάνω τις ιατρικές εξετάσεις για να πάρω το ΟΚ να πάω στην πίστα. Αν όλα είναι καλά, θα οδηγήσω την YZR-M1 την Παρασκευή για να καταλάβω την κατάστασή μου. Θα κάνω το καλύτερο για να είμαι στην πίστα και την Κυριακή», δήλωσε ο VR46 ενόψει των εξετάσεων που θα υποβληθεί. Μένει να δούμε εντός της ημέρας την απόφαση των γιατρών, με τον ίδιο να έχει και βαθμολογικό κίνητρο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!