Ακόμα πιο απολαυστικό το Ford Focus RS (vid)

Πέτρος Πιτσίνης
Ακόμα πιο απολαυστικό το Ford Focus RS (vid)
Το κορυφαίο Focus RS με την τετρακίνηση και τους 350 ίππους είναι εθιστικό. Τώρα, με το Option Pack γίνεται ακόμα πιο αποτελεσματικό και αισθητικά ιδιαίτερο.

Η Ford Performance προσφέρει στην Ευρώπη το Option Pack, με το οποίο προστίθεται διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης της γνωστής εταιρείας Quaife στους εμπρός τροχούς του Ford Focus RS.

Το «μπλοκέ» διαφορικό βελτιώνει σημαντικά την πρόσφυση των εμπρός τροχών σε κλειστές στροφές και υπό πλήρη ισχύ, μεταδίδοντας τη ροπή σε αυτόν που έχει καλύτερη πρόσφυση. Με 350 ίππους, ο κινητήρας των 2,3 λίτρων του Focus RS εξασφαλίζει εκπληκτικές επιδόσεις, με την επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα να ολοκληρώνεται σε μόλις 4,7 δλ. και την τελική ταχύτητα να ξεπερνά τα 260 χλμ./ώρα.

Το Option Pack δεν περιλαμβάνει μόνο την μηχανική βελτίωση του διαφορικού περιορισμένης ολίσθησης, αλλά και στιλιστικά στοιχεία. Η οροφή στην έκδοση αυτή είναι μαύρη, όπως και τα καλύμματα των εξωτερικών καθρεφτών. Εσωτερικά, στα καθίσματα μπάκετ έχει προστεθεί στα άκρα τους μπλε ύφασμα, σε απόχρωση ίδια με αυτή του αμαξώματος.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!