Μην πας Ακρόπολις χωρίς το επίσημο πρόγραμμα

Μην πας Ακρόπολις χωρίς το επίσημο πρόγραμμα
Ψηφιακό ή έντυπο, το επίσημο πρόγραμμα του ράλι Ακρόπολις είναι πλέον γεγονός και απολύτως απαραίτητο για την παρακολούθηση του διεθνούς αγώνα.

Το ράλι Ακρόπολις, που θα πραγματοποιηθεί από 2-4 Ιουνίου με κέντρο τη Λαμία και πεδίο τις χωμάτινες ορεινές διαδρομές στη Φθιώτιδα και στη Φωκίδα, αποτελεί τον τρίτο γύρο του ERC και προσμετρά επίσης στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ράλι και ιστορικών αυτοκινήτων. Η δράση στις ειδικές διαδρομές ξεκινά το Σάββατο στις 3 Μαΐου και ολοκληρώνεται την Κυριακή.

Όσοι πάρετε τη –σωστή- απόφαση να βρεθείτε στις υπέροχες διαδρομές, μπορείτε από τώρα να εφοδιαστείτε με το επίσημο πρόγραμμα του SEAJETS Ράλι Ακρόπολις 2017, ώστε να παρακολουθήστε με τον ασφαλέστερο τρόπο τον αγώνα και να επιλέξετε τις ειδικές της αρεσκείας σας, καθώς αυτό έχει αναρτηθεί στο επίσημο site www.acropolisrally.gr, στον τομέα "Θεατές".

Εκτός από την ψηφιακή μορφή του, το επίσημο πρόγραμμα του αγώνα θα διατίθεται και σε έντυπη, εντελώς δωρεάν, στο Service Park που βρίσκεται στο χώρο της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας και σε επιλεγμένα πρατήρια της ΕΚΟ, επίσημου χορηγού του αγώνα.Στις σελίδες του θα βρείτε αναλυτικές πληροφορίες και road book με τις προσβάσεις θεατών σε όλες τις ειδικές διαδρομές του αγώνα, καθώς και αφιερώματα στους συμμετέχοντες.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!