Τσάμπιονς Λιγκ vs GT-R: Τι είναι πιο συναρπαστικό; (vid)

Gazzetta team
Τσάμπιονς Λιγκ vs GT-R: Τι είναι πιο συναρπαστικό; (vid)
Τι είναι πιο συναρπαστικό; Να παρακολουθήσεις έναν αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ ή να κάνε μία βόλτα με το GT-R στο Σπα; Η Nissan έχει τις απαντήσεις.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα αποτελέσματα του πειράματος της Nissan, που θέλησε να δει με τι ενθουσιάζεται περισσότερο ο μέσος οπαδός. Η ιαπωνική φίρμα χρησιμοποίησε τέσσερις ειδικούς επιστήμονες του αθλητισμού από το πανεπιστήμιο του Λάφμπορο, που είναι πόλη στην κομητεία του Λέστερ, για να μάθει τι μπορεί να συναρπάσει τον μέσο οπαδό.

Η παρακολούθηση ενός αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ ή μία βόλτα με το περίφημο GT-R στην πίστα του Σπα με 250 χλμ./ώρα; Σε αυτούς, λοιπόν, τοποθετήθηκαν υπερσύγχρονοι αισθητήρες για να δουν από κοντά έναν αγώνα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στην Ευρώπη και όχι μόνο, αλλά και να μπουν ως συνοδηγοί στο GT-R για να βιώσουν την εμπειρία με επαγγελματίες οδηγούς.

Όλα αυτά, βέβαια, έγιναν ενόψει του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους θα διεκδικήσουν το βαρύτιμο τρόπαιο στις 3 Ιουνίου, αφού η Nissan είναι επίσημος χορηγός.

Τα αποτελέσματα, πάντως, παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς δείχνουν ότι η μάχη μεταξύ των δύο αυτών προκλήσεων είναι μεγάλη, καθώς αλλού υπερτερεί το CL και αλλού το GT-R, ενώ σε κάποιους τομείς έχουμε και... ισοπαλία!

Αναλυτικά τα αποτελέσματα

Φυσιολογική απόκριση Αγώνες Τσάμπιονς Λιγκ GT-R track day

Μέση Αύξηση Καρδιακού Ρυθμού 39% 37%

Μέση Τιμή Καρδιακού Ρυθμού 91 BPM 100BPM

Μέσος Όρος Καρδιακής Συχνότητας 124BPM 136BPM

Μέση Αύξηση του Ρυθμού Αναπνοής 140% 144%

Μέσος Ρυθμός Αναπνοής 15 αναπνοές/λεπτό 15 αναπνοές/λεπτό

Μέσος Ρυθμός Μέγιστης Αναπνοής 35 αναπνοές/λεπτό 35 αναπνοές/λεπτό

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!