Χάμιλτον: «Δεν τελείωσε ο πόλεμος»

Gazzetta team
Χάμιλτον: «Δεν τελείωσε ο πόλεμος»
Ο Λιούις Χάμιλτον τόνισε ότι δεν τελείωσε ο πόλεμος, όσον αφορά τη μάχη για τον τίτλο, ενώ ο Τότο Βολφ έχρισε τη Mercedes ως αουτσάιντερ.

Παίξε νόμιμα στοίχημα από υπολογιστή ή κινητό με μεγάλες αποδόσεις (21+).

Ο αγώνας του Μονακό έμελλε να αυξήσει τη διαφορά του Σεμπάστιαν Φέτελ από τον Λιούις Χάμιλτον στους 25 βαθμούς και να φέρει τη Ferrari μπροστά από τη Mercedes με διαφορά 17 πόντων. Ο Γερμανός πανηγύρισε τη νίκη και η Scuderia έκανε το 1-2, τη στιγμή που ο Βρετανός ήταν έβδομος και τα «ασημί βέλη» είχαν τερματισμό στις θέσεις 4 και 7.

Ωστόσο, ακόμα είναι νωρίς, καθώς έχουμε ακόμη 14 αγώνες και όλα τα σενάρια είναι πιθανά, όπως και κάθε λογής ανατροπή. Γι' αυτό και ο Χάμιλτον τόνισε πως δεν έχει τελειώσει ακόμα ο πόλεμος, ενώ έκανε λόγο για μαραθώνιο μέχρι τον Νοέμβριο. «Δεν τελείωσε ο πόλεμος. Είναι μαραθώνιος, όχι σπριντ.

Το μονοθέσιο δεν ήταν εκεί που έπρεπε και θα γίνει πολλή ανάλυση τις επόμενες δύο εβδομάδες», ήταν τα λόγια του τρις παγκόσμιου πρωταθλητή. Από τη μεριά του, ο Τότο Βολφ έχρισε την ομάδα του, πλέον, αουτσάιντερ και όχι φαβορί. «Το μονοθέσιό μας δεν ήταν αρκετά γρήγορο. Πιαστήκαμε στον ύπνο το απόγευμα της Πέμπτης και δεν μπορέσαμε ποτέ να ανακάμψουμε.

Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες επειδή οι αντίπαλοι βγάζουν απόδοση από τα ελαστικά κι εμείς όχι, αλλά τώρα είμαστε το αουτσάιντερ. Μου αρέσει αυτός ο χαρακτηρισμός επειδή ο κόσμος θέλει να βλέπει τα αουτσάιντερ να κερδίζουν», ανέφερε ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Μπράκλεϊ.

Βέβαια, μπορεί η Ferrari να είναι πιο δυνατή από ποτέ φέτος, όσον αφορά την τελευταία δεκαετία, όμως ίσως στη Mercedes να θέλουν με αυτόν τον τρόπο να επηρεάσουν την ομάδα του Μαρανέλο και να τη ρίξουν στο... καναβάτσο!

Κάτι που έχουν επιχειρήσει να κάνουν από την αρχή της σεζόν, αλλά για την ώρα δεν έχει λειτουργήσει, με δεδομένο ότι στη Ferrari επισημαίνου πως χρειάζεται προσοχή και προσγείωση. Ωστόσο, στις νίκες δε χάνουν την ευκαιρία να πανηγυρίσουν έξαλλα, όπως θα πράξουν και αν πετύχουν τον βασικό τους στόχο, που δεν είναι άλλος από την επιστροφή στην κορυφή.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!