Με το υβριδικό Outlander η αστυνομία της Ουκρανίας

Gazzetta team
Με το υβριδικό Outlander η αστυνομία της Ουκρανίας
Την παραγγελία των 365 υβριδικών Outlander παρέλαβε από τη Mitsubishi η αστυνομία της Ουκρανίας, στην προσπάθεια να μειώσει τις εκπομπές των ρύπων στη χώρα.

Με υβριδικά οχήματα θα κινείται από εδώ και στο εξής η αστυνομία της Ουκρανίας. Η χώρα προσπαθεί να μειώσει τις εκπομπές των ρύπων και σε αυτή την προσπάθεια οι αρχές παρέλαβαν μία μεγάλη παραγγελία από τη Mitsubishi.

Ο λόγος για τα 635 υβριδικά Outlander, τα οποία παρουσιάστηκαν σε μία εκδήλωση, που έλαβε χώρα στο Κίεβο την περασμένη εβδομάδα. Ο λόγος για το καλύτερο σε πωλήσεις στην Ευρώπη plug-in hybrid για τέσσερα συναπτά έτη, αφού έφτασαν τις 80768 μέχρι το τέλος του 2016.

Όσον αφορά το περιεχόμενο κάτω από το καπό, πρόκειται για έναν δίλιτρο κινητήρα εσωτερικής καύσης μαζί με δύο ηλεκτρικά μοτέρ, ένα στον κάθε άξονα και μία μπαταρία λιθίου 12 kWh. Όλο το... πακέτο βγάζει συνολικά 200 ίππους, με την κίνηση να μεταδίδεται σε όλους τους τροχούς, ενώ επιταχύνει από στάση σε 100 χλμ./ώρα σε 11 δεύτερα και η μέγιστη ταχύτητα αγγίζει τα 170 χλμ./ώρα.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ουκρανική κυβέρνηση που εκτίμησε το Outlander PHEV και αποφάσει πως ήταν η κατάλληλη επιλογή για τις αστυνομικές δυνάμεις της χώρας.

Δεν είναι μόνο φιλικό προς το περιβάλλον, αλλά επίσης συμπεριλαμβάνει τις τελευταίες μας τεχνολογίες, όπως το ανανεωμένο σύστημα 4WD Super All-Wheel Control, που το κάνει πιο ταιριαστό για τη χρήση της αστυνομίας», δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Mitsubishi, Οσάμου Μασούκο, ο οποίος ήταν παρών στην εκδήλωση.

Τέλος, να σημειωθεί ότι αυτή είναι η μεγαλύτερη παράδοση που έχει κάνει η ιαπωνική μάρκα με τα οικολογικά αυτοκίνητα, αφού πριν από έξι χρόνια έδωσε... μόνο 507 ηλεκτρικά μοντέλα i-MiEV στην κυβέρνηση της Εσθονίας.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!