Μάθε τα πάντα για την ανακύκλωση του αυτοκινήτου σου

Μάθε τα πάντα για την ανακύκλωση του αυτοκινήτου σου
Μέσω της νέας της ιστοσελίδας, η Εναλλακτική Διαχείριση Οχημάτων Ελλάδας προσφέρει στους κατόχους οχημάτων προς απόσυρση, όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

Η Ε.Δ.Ο.Ε. είναι αστική μη κερδοσκοπική εταιρία, η οποία ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2004 από τους επίσημους εισαγωγείς αντιπροσώπους οχημάτων, με σκοπό την οργάνωση και λειτουργία του μοναδικού συστήματος ανακύκλωσης, (εναλλακτικής διαχείρισης), οχημάτων. Λειτουργεί υπό την έγκριση και εποπτεία του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης (Ε.Ο.ΑΝ).

Οι κάτοχοι αυτοκινήτων μπορούν να βρίσκουν συγκεντρωμένη σε ένα σημείο, όλη την απαραίτητη πληροφόρηση για την ανακύκλωση των αυτοκινήτων. Στο www.edoe.gr οι ενδιαφερόμενοι θα βρουν αναλυτικές οδηγίες για τη διαδικασία ανακύκλωσης και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, απαντήσεις στις ερωτήσεις τους και όλα τα συμβεβλημένα κέντρα παράδοσης –σε περισσότερα από 150 σημεία σε όλη την Ελλάδα– στα οποία μπορούν να παραδώσουν για ανακύκλωση το όχημά τους.

Η νέα ιστοσελίδα της Ε.Δ.Ο.Ε. διαθέτει σύγχρονη εμφάνιση και προσφέρει στον επισκέπτη εύκολη πλοήγηση, παρέχοντας ολοκληρωμένη ενημέρωση σχετικά με όλα τα θέματα που αφορούν την ανακύκλωση των αυτοκινήτων. Η σελίδα ανταποκρίνεται σε όλες τις απαιτήσεις του χρήστη και είναι επισκέψιμη από οποιαδήποτε συσκευή, είτε πρόκειται για υπολογιστή, tablet ή κινητό τηλέφωνο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!