Δεν μπορεί να αντέξει κι άλλο... Μονακό ο Χάμιλτον

Gazzetta team
Δεν μπορεί να αντέξει κι άλλο... Μονακό ο Χάμιλτον
Δεν μπορεί να αντέξει κι άλλο Γκραν Πρι σαν κι αυτό του Μονακό ο Λιούις Χάμιλτον, καθώς έχασε έδαφος στη μάχη του τίτλου.

Μετά τις απογοητευτικές κατατακτήριες δοκιμές και την έβδομη θέση στον αγώνα, ο Λιούις Χάμιλτον έχασε έδαφος στη μάχη για τον φετινό τίτλο της Formula1. Βέβαια, ακόμα είναι νωρίς και τα πάντα μπορούν να ανατραπούν, εφόσον ο Βρετανός ανακάμψει και πάρει τα πάνω του στους επόμενους αγώνες.

Γι' αυτό και δεν μπορεί να αντέξει άλλο τριήμερο σαν κι αυτό που είχε στο Μονακό, δηλαδή με προβλήματα και με μικρότερου επιπέδου ανταγωνιστικότητα. «Δεν μπορώ να αντέξω άλλο τριήμερο σαν κι αυτό. Βέβαια, αυτό δε σημαίνει ότι δε θα υπάρξει. Απλά πρέπει να δουλέψεις και να διορθώσεις τα προβλήματα που έχεις και ελπίζεις ότι δε θα προκύψουν ξανά.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Δεν είναι ότι ήρθαμε εδώ απροετοίμαστοι, απλά τα πράγματα δεν πήγαν καλά. Το μονοθέσιο ήταν σε πολύ διαφορετική θέση από εκεί που το είχαμε και ήταν σίγουρα κάτι που δεν το περίμεναν οι μηχανικοί. Το διόρθωσαν και ήταν χειρότερο», είπε ο πιλότος της Mercedes, με το πέρας του αγώνα στο Μόντε Κάρλο.

Από εκεί και πέρα, στάθηκε στο δύσκολο έργο που έχει ενόψει της συνέχειας και στη βελτίωση της Ferrari. «Η Ferrari φαίνεται να δουλεύει παντού και οι επόμενοι 14 αγώνες θα είναι πολύ, πολύ δύσκολοι. Είχαν το πιο δυνατό μονοθέσιο, μοιάζει λίγο με το περσινό το δικό μας, που λειτουργούσε παντού. Το φετινό δε λειτουργεί σε κάθε τοποθεσία που πάμε.

Σε όσο το δυνατόν περισσότερους αγώνες τρέξουμε, τόσο περισσότερα μαθαίνουμε και γινόμαστε πιο δυνατοί». Τέλος, του αρκεί που κατάφερε να μαζέψει μερικούς πόντους με την έβδομη θέση. «Ήμουν κατεστραμμένος, μετά τις κατατακτήριες δοκιμές, αλλά και πάλι φύγαμε με μερικούς βαθμούς. Δεν έκανα καθόλου λάθη, πήρα αυτούς τους πόντους και στο τέλος της σεζόν ίσως αυτοί να είναι πολύτιμοι, ίσως και όχι».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!