Επέκτεινε το μουσείο της η Ferrari (pics)

Gazzetta team
Επέκτεινε το μουσείο της η Ferrari (pics)
Στο πλαίσιο του εορτασμού των 70 ετών ζωής της η Ferrari επέκτεινε το μουσείο της στο Μαρανέλο, εγκαινιάζοντας δύο νέες εκθέσεις.

Τα 70 χρόνια ζωής γιορτάζει φέτος η Ferrari, καθώς ιδρύθηκε το 1947 από τον Έντσο Φεράρι για να καθιερωθεί στο παγκόσμιο προσκήνιο ως μία από τις μεγαλύτερες μάρκες κατασκευής supercars και hypercars. Στο πλαίσιο των εορτασμών, λοιπόν, η ιταλική φίρμα αποφάσισε να επεκτείνει το μουσείο της.

Έτσι, ο Σέρτζιο Μαρκιόνε μαζί με τον αντιπρόεδρο της εταιρείας, Πιέρο Φεράρι, τον διευθυντή του μουσείου σχεδιασμού του Λονδίνου, Ντέγιαν Σούντζιτς, και τον δήμαρχο του Μαρανέλο, Μασιμιλιάνο Μορίνι, εγκαινίασαν δύο νέες εκθέσεις.

Η πρώτη ονομάζεται «Under the Skin», επικεντρώνεται στις καινοτομίες της φίρμας και θα μείνει ανοιχτή προς το κοινό μέχρι τον προσεχή Νοέμβριο, με τον κόσμο να έχει τη δυνατότητα να δει μία σειρά από αυτοκίνητο, όπως το πρώτο στην ιστορία των Ιταλών, το 125S.

Η δεύτερη έκθεση ονομάζεται Infinite Red και θα έχει ανοιχτές τις πύλες της μέχρι το τέλος του έτους, ενώ σε αυτή εκτίθενται κομμάτια μεγάλης σημασίας, όπως τα αγωνιστικά 500 F2, F2004, F2008, FXX K, καθώς και μοντέλα, όπως οι 250 GT Berlinetta Tdf και SWB, 250 GTO, F50, Enzo, LaFerrari.

Με αυτόν τον τρόπο, η Ferrari δίνει στους οπαδούς της την ευκαιρία να φιλοξενηθούν σε ακόμα μεγαλύτερη έκταση του μουσείου της, καθώς αυτή επεκτάθηκε κατά 600 τ.μ. και, πλέον, φτάνει τα 4100 τ.μ.

Τέλος, να σημειωθεί ότι άνοιξε κι ένας χώρος 300 τ.μ., ο οποίος προσφέρεται για εκδηλώσεις, συνέδρια και εκπαιδευτικές δραστηριότητες και έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει μέχρι και 250 άτομα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!