Έχει... ανοιχτούς λογαριασμούς με τα IndyCar ο Αλόνσο

Gazzetta team
Έχει... ανοιχτούς λογαριασμούς με τα IndyCar ο Αλόνσο
Σίγουρη θεωρείται η επιστροφή του Φερνάντο Αλόνσο στα IndyCar στο μέλλον, μετά το εξαιρετικό ντεμπούτο του στην Ιντιανάπολις.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Μπορεί να εγκατέλειψε λόγω του κινητήρα της Honda, όμως ο Φερνάντο Αλόνσο ήταν εκπληκτικός στο ντεμπούτο του στα IndyCar. Μάλιστα, ο Ισπανός σε αρκετούς γύρους είχε την πρωτιά στα χέρια του, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε. Έτσι, έχει... ανοιχτούς λογαριασμούς και είναι σίγουρη η επιστροφή του στο μέλλον, όπως είπε ο ίδιος στις δηλώσεις του.

«Αν επιστρέψω εδώ, τουλάχιστον ξέρω πώς είναι. Δε θα είναι η πρώτη φορά που κάνω επανεκκινήσεις, πιτ στοπ και όλα αυτά. Οπότε θα είναι πιο εύκολη η προσαρμογή. Θα δούμε τι θα γίνει τα επόμενα χρόνια. Πρέπει να συνεχίσω να επιδιώκω αυτή την πρόκληση επειδή η νίκη στο Indy 500 δεν έχει ολοκληρωθεί», είπε, αρχικά, ο πιλότος της McLaren, που στο Indy 500 συμμετείχε με την Andretti Autosport.

Από εκεί και πέρα, εξέφρασε την ικανοποίησή του που είχε αυτή την ανταγωνιστική αίσθηση μέσα σε μονοθέσια των IndyCar. «Ξέρω ότι μπορώ να είμαι γρήγορος σε μονοθέσιο της F1. Δεν ήξερα αν μπορούσα να είμαι και σε μονοθέσιο των IndyCar. Ήταν ωραία που είχα αυτή την ανταγωνιστική αίσθηση, οδηγώντας την κούρσα στο Indy 500.

Η όλη ημέρα ήταν πολύ ωραία εμπειρία από την αρχή, την παρουσίαση και μετά τον αγώνα. Η απόδοση ήταν καλή, οδηγούσαμε την κούρσα για μερικούς γύρους. Είναι πολύ ωραία έκπληξη να έρθω εδώ με αυτά τα μεγάλα ονόματα, τους καλύτερους στους οβάλ αγώνες, και να είμαι ανταγωνιστικός».

Έτσι, μένει να δούμε πότε θα αποφασίσει ξανά ο δις παγκόσμιος πρωταθλητής της F1 να λάβει μέρος στα Indy. Τέλος, να υπενθυμίσουμε πως δεν ξέχασε την κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, αφού την παρακολούθησε, ενώ έδωσε και τις ευχές του στον Τζένσον Μπάτον λίγο πριν την εκκίνηση του αγώνα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!