Χαρούμενος με την έβδομη θέση ο Χάμιλτον

Gazzetta team
Χαρούμενος με την έβδομη θέση ο Χάμιλτον
Μόνο χαρούμενος μπορεί να είναι ο Λιούις Χάμιλτον με την έβδομη θέση στο Μονακό, αφού εκκίνησε 13ος και μάζεψε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς.

Εκκινώντας από την 13η θέση, ο Λιούις Χάμιλτον είχε ιδιαίτερα δύσκολο έργο στον αγώνα του Μονακό. Με δεδομένο ότι το Μόντε Κάρλο δεν προσφέρεται για προσπεράσεις, ο Βρετανός είχε μοναδική επιλογή τη στρατηγική κι έτσι έγινε.

Η απόφαση ήταν να μείνει στην πίστα για περισσότερους γύρους από τους αντιπάλους του, ώστε να κερδίσει κάποιες θέσεις από τα πιτ στοπ. Όπερ και εγένετο, γεγονός που τον έφερε στην έβδομη θέση, από την οποία είδε την καρό σημαία, με τον ίδιο να δηλώνει χαρούμενος με το αποτέλεσμα. «Έχω τους πιο έξυπνους ανθρώπους σε θέματα στρατηγικής και είπαν πως το καλύτερο αποτέλεσμα ήταν να μπω στη δεκάδα.

Πήγα με θετική νοοτροπία και πίεσα όσο το δυνατόν πιο σκληρά. Είμαι πολύ, πολύ χαρούμενος με το αποτέλεσμα. Ένιωθα φριχτά, όταν ήρθα το πρωί. Δεν κοιμήθηκα πολύ χθες το βράδυ και πήρα τους βαθμούς. Μπορώ να φύγω από εδώ χαρούμενος και να πάω μπροστά», είπε, αρχικά, για την έβδομη θέση.

Στη συνέχεια, στάθηκε στην πάρα πολύ μαλακή γόμα. «Η πάρα πολύ μαλακή γόμα δεν λειτούργησε πολύ καλά μ' εμένα. Η πολύ μαλακή ήταν πολύ καλύτερη. Το μονοθέσιο ήταν πολύ δύσκολο στην οδήγηση αυτό το τριήμερο», πρόσθεσε ο Χάμιλτον, που είδε τον Σεμπάστιαν Φέτελ να αυξάνει τη διαφορά στη βαθμολογία.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!