Με τις ευχές του Αλόνσο ο Μπάτον! (vid)

Gazzetta team
Με τις ευχές του Αλόνσο ο Μπάτον! (vid)
Ο Τζένσον Μπάτον δέχτηκε τις ευχές του Φερνάντο Αλόνσο απευθείας από την Ιντιανάπολις, όπου ο Ισπανός βρίσκεται για το Indy 500, αλλά δεν του έφεραν γούρι!

Η απόφαση του Φερνάντο Αλόνσο να... παρακάμψει το Γκραν Πρι του Μονακό για χάρη του Indy 500 έφερε τον Τζένσον Μπάτον για έναν και μόνο αγώνα ξανά στη δράση της Formula1. Ο Βρετανός αντικατέστησε τον Ισπανό, ο οποίος μάλιστα του έστειλε και τις ευχές του απευθείας από την Ιντιανάπολις.

Ενώ ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2009 ήταν έτοιμος να εκκινήσει από το πιτ λέιν, δέχτηκε έκπληκτος τις ευχές του πρώην ομόσταυλού του. «Καλή τύχη, να προσέχεις το μονοθέσιό μου», είπε ο Αλόνσο για να απαντήσει αστειευόμενος ο Μπάτον πως θα κάνει την ανάγκη του στη θέση του!

Αναλυτικά, ο διάλογος που ακολούθησε μεταξύ τους:

Αλόνσο: «Τζένσον, φίλε μου, είμαι σίγουρος ότι ήθελες να ακούσεις τη φωνή μου πριν ξεκινήσεις τον αγώνα. Απλά σου εύχομαι καλή τύχη, σε βλέπω στην τηλεόραση, έκανες εκπληκτική δουλειά χθες».

Μπάτον: «Σ' ευχαριστώ!».

Αλόνσο: «Να προσέχεις το μονοθέσιό μου!».

Μπάτον: «ΟΚ... Θα κατουρήσω στη θέση σου!» (Γέλια).

Αλόνσο: «Όχι, σε παρακαλώ! Καλή διασκέδαση. Έκανες εκπληκτική δουλειά χθες, συγχαρητήρια».

Μπάτον: «Καλή διασκέδαση και σε σένα φίλε».

Ωστόσο, οι ευχές δεν του έφεραν γούρι, ενώ φαίνεται πως δεν το πρόσεχε και τόσο το μονοθέσιο. Ο Μπάτον έκανε ένα λάθος στον 60ό γύρο και χτύπησε τον Πασκάλ Βερλάιν, με τον δεύτερο να καταλήγει με το πλάι στις μπαριέρες, αλλά να είναι καλά στην υγεία, ώστε να εγκαταλείψει τον αγώνα. Μάλιστα, δέχτηκε και ποινή τριών θέσεων, αλλά δε θα τιμωρηθεί ποτέ, αφού ήταν εμφάνιση για ένα και μόνο Γκραν Πρι.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!