Ρικιάρντο: «Σαν οδήγηση στον πάγο!»

Gazzetta team
Ρικιάρντο: «Σαν οδήγηση στον πάγο!»
Ο Ντάνιελ Ρικιάρντο ένιωθε σαν να οδηγούσε στον πάγο με τα ελαστικά του, ενώ υπήρχε αυτοκίνητο ασφαλείας στην πίστα, αναφερόμενος στο μικρό χτύπημα στον τοίχο.

Με το που μπήκε στα πιτς το αυτοκίνητο ασφαλείας, ο Ντάνιελ Ρικιάρντο είχε μία επαφή με τον τοίχο, ενώ είχε μπει στη μάχη με τους Βαλτέρι Μπότας και Μαξ Φερστάπεν.

Αυτό το μικρό λάθος δεν κόστισε στον Αυστραλό, ώστε να μείνει μπροστά από τους δύο προαναφερθέντες και να ανέβει στο βάθρο για δεύτερη φορά στη σεζόν, και μάλιστα σερί, αφού ήταν στο πόντιουμ και στην Ισπανία, και 20ή στην καριέρα του.

Στις δηλώσεις του, με το πέσιμο της καρό σημαίας, ο πιλότος της Red Bull αναφέρθηκε σε αυτή την επαφή και την... είδε περισσότερο με χιουμοριστικό τρόπο, καθώς τόνισε πως με αυτά τα ελαστικά και υπό το αυτοκίνητο ασφαλείας ένιωθε σαν να οδηγεί στον πάγο.

«Δεν το απόλαυσα. Όταν έχεις αυτοκίνητο ασφαλείας, με αυτά τα ελαστικά είναι σαν να οδηγείς στον πάγο! Αλλά μπόρεσα να τα διαχειριστώ», είπε ο Ρικιάρντο, που ελπίζει σε καλύτερα αποτελέσματα στο μέλλον.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!