Μπότας: «Τα πάντα μπορούν να συμβούν»

Gazzetta team
Μπότας: «Τα πάντα μπορούν να συμβούν»
Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Βαλτέρι Μπότας ενόψει του αυριανού αγώνα, τονίζοντας πως τα πάντα μπορούν να συμβούν.

Τα προβλήματα της Mercedes δεν πτόησαν τον Βαλτέρι Μπότας, ο οποίος κατάφερε να προκριθεί στο Q3, σε αντίθεση με τον Λιούις Χάμιλτον, που έμεινε εκτός από το Q2. Όμως, ο Φινλανδός δεν μπόρεσε να τα... βάλει με τις Ferrari, αν και ήταν μόλις 2 χιλιοστά πίσω από τον Σεμπάστιαν Φέτελ και 45 χιλιοστά από τον Κίμι Ραϊκόνεν.

Έτσι, έμεινε τρίτος κι ελπίζει σε καλό αγώνα την Κυριακή (28/5), τονίζοντας ότι τα πάντα μπορούν να συμβούν στο Μόντε Κάρλο. «Αυτό το τριήμερο ήταν λίγο δύσκολο για μας. Ξεκινήσαμε καλά στο FP1 πριν χάσουμε λίγο με το στήσιμο στο FP2. Μετά ήταν δύσκολο να κάνουμε έναν γύρο στις κατατακτήριες δοκιμές. Έπαιρνε δύο ή τρεις γύρους να πάρουμε θερμοκρασία και να βρούμε την κατάλληλη ισορροπία για το μονοθέσιο.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Ήταν πολύ κλειστή η μάχη, αλλά η Ferrari φαίνεται να έχει το πάνω χέρι εδώ, ήταν πολύ δυνατοί. Θα ήταν ωραίο να εκκινήσω από την πρώτη σειρά, αλλά όλα είναι πιθανά από την τρίτη θέση στο γκριντ. Είναι δύσκολο να προσπεράσεις εδώ, αλλά σίγουρα είναι αγώνας των ευκαιριών. Τα πάντα μπορούν να συμβούν στο Μονακό», ήταν τα λόγια του.

Τέλος, να σημειωθεί ότι αυτό ήταν το καλύτερο αποτέλεσμα του Μπότας σε κατατακτήριες δοκιμές επί μονεγάσκικου εδάφους, με δεδομένο ότι τα προηγούμενα χρόνια δεν ήταν πιο πάνω από τη δέκατη θέση.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!