Μπερδεμένος και υποτιμημένος ο Χάμιλτον

Gazzetta team
Μπερδεμένος και υποτιμημένος ο Χάμιλτον
Ο Λιούις Χάμιλτον νιώθει μπερδεμένος που ο ίδιος είχε προβλήματα και ο Βαλτέρι Μπότας κανένα, αλλά και ότι τον υποτίμησαν αφήνοντας αιχμές για τη Mercedes.

Στο FP2 οι Mercedes παρουσιάστηκαν με προβλήματα και στα «ασημί βέλη» είχαν μία μέρα περιθώριο για να τα διορθώσουν. Ωστόσο, φαίνεται ότι δούλεψαν περισσότερο στο μονοθέσιο του Βαλτέρι Μπότας, όπως άφησε να εννοηθεί ο Λιούις Χάμιλτον.

Ο Βρετανός νιώθει μπερδεμένος που εκείνο είχε θέματα και ο ομόσταυλός του κανένα, καθώς και πως τον υποτίμησαν, αφήνοντας αιχμές για την ομάδα του. «Πραγματικά πάλευα με το μονοθέσιο σήμερα και απλά δε νομίζω ότι υπήρχε ευκαιρία για μένα.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Ήταν λίγο απογοητευτικό με την κίτρινη σημαία, όμως δεν έχει σημασία τώρα. Ο γύρος μου ίσως να μ' έβαζε στην πρώτη δεκάδα, αλλά θα πάλευα να μπω στην πεντάδα (στο Q3) με τον ρυθμό που είχα.

Ο Βαλτέρι (Μπότας) δεν είχε θέματα σήμερα, οπότε είμαι λίγο μπερδεμένος και δεν μπορώ να εντοπίσω το πρόβλημα αυτή τη στιγμή. Νιώθω αρκετά υποτιμημένος, αλλά θα προσπαθήσω ξανά αύριο. Είναι ωραίο που ο Βαλτέρι έκανε έναν καλό γύρο. Απλά πρέπει να καθορίσουμε γιατί δεν ήμουν κι εγώ εκεί».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!