Αριβαμπένε: «Του... βγαίνει ο πρωταθλητής!»

Gazzetta team
Αριβαμπένε: «Του... βγαίνει ο πρωταθλητής!»
Ο Μαουρίτσιο Αριβαμπένε τόνισε πως μερικές φορές βγαίνει ο πρωταθλητής μέσα από τον Κίμι Ραϊκόνεν και ότι του άξιζε η pole position.

Μία φορά στην πολυετή καριέρα του ο Κίμι Ραϊκόνεν έχει καταφέρει να στεφθεί παγκόσμιος πρωταθλητής και ήταν το 2007, όταν ήταν ξανά στο τιμόνι της Ferrari. Με το μονοθέσιο της Scuderia δεν έχει καταφέρει και πολλά πράγματα τα τελευταία χρόνια, απ' όταν επέστρεψε, με εξαίρεση μερικές παρουσίες στο βάθρο, ωστόσο διατηρείται στην ομάδα του Μαρανέλο.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Έτσι, ήρθε η pole position στο Μονακό για να δώσει απαντήσεις, με τον Μαουρίτσιο Αριβαμπένε να τονίζε πως μερικές φορές βγαίνει ο πρωταθλητής μέσα από τον Iceman, ώστε να δείξει κάτι πολύ διαφορετικό στην πίστα από τα άσχημα αποτελέσματα που έχει φέρει σε κάποιους αγώνες. «Είμαι πού χαρούμενος γι' αυτόν (Ραϊκόνεν) επειδή το αξίζει, κάποιες φορές βγαίνει από μέσα του ο πρωταθλητής!

Είναι κρίμα για τον Σεμπάστιαν (Φέτελ), που έκανε ένα μικρό λάθος στην πέμπτη στροφή, αλλά είναι καλό που έχουμε εκεί (στις θέσεις 1-2) τα δύο μονοθέσιά μας», δήλωσε το αφεντικό των κόκκινων.

Όσο για το δεύτερο «1-2» της σεζόν σε κατατακτήριες δοκιμές, ο Αριβαμπένε ζήτησε προσοχή, ώστε η Ferrari να πράξει το ίδιο και στον αγώνα. «Είμαι χαρούμενος που βρίσκουμε ρυθμό, όμως πρέπει να θυμόμαστε την τελευταία pole στο Σότσι, να είμαστε προσεκτικοί και να σκεφτόμαστε τον αγώνα αύριο».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!