Το 1-2 έκανε η Ferrari στο FP3

Το 1-2 έκανε η Ferrari στο FP3
Στο τρίτο και τελευταίο session των ελεύθερων δοκιμαστικών για τον γκραν πρι του Μονακό, ο Φέτελ και ο Ράικονεν έκαναν το ένα-δύο για την Ferrari.

Δίχως εκπλήξεις ολοκληρώθηκε πριν λίγο το FP3 στο Μονακό με την Ferrari να κυριαρχεί των αντιπάλων της. Ακριβώς όπως και στα ελεύθερα δοκιμαστικά της Πέμπτης, ο Φέτελ κυριάρχησε με την πολύ μαλακή γόμα και μάλιστα βελτίωσε κατά τρία δέκατα τον χρόνο του με ρεκόρ γύρου μάλιστα 1.12.395. Ο Κίμι Ράϊκονεν που δείχνει να βρίσκει πλέον τον παλιό καλό του εαυτό πλασαρίστηκε στην 2η θέση αφήνοντας 3ο τον Βάλτερι Μπότας με Mercedes.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Ο Χάμιλτον αν και έκανε κάποια στιγμή της διαδικασίας πρώτο χρόνο, έμεινε στο 1.13.230 που του έδωσε μόλις την 5η θέση με 4ο τον πολύ καλό Μάξ Φερστάπεν με 1.12.940 ενώ ο έτερος οδηγός της Red Bull Ντάνιελ Ρικιάρντο συμπλήρωσε την τρίτη σειρά της εκκίνησης στην 6η θέση.

Καταστροφή για την Williams που δεν τα πάνε καθόλου καλά με τον Μάσα μόλις 14ο και τον Στρολ ακόμα πιο πίσω στην 17η θέση.

Σχετικά καλά πήγαν οι δύο McLaren με τον Στόφελ Βαντόρν στην 10 θέση και τον εξαιρετικό για τις συνθήκες (ήταν η 3η φορά που οδηγούσε το αυτοκίνητο) Τζένσον Μπάτον στην 12η θέση. Να θυμίσουμε πως ο Μπάτον έχει ποινή 15 θέσεων.

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta.gr για να δείτε στις 15.00 την LIVE περιγραφή των χρονομετρημένων δοκιμαστικών του αγώνα!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!