Κάτι ήξερε ο Αλόνσο... 15 θέσεις ποινή στον Μπάτον!

Κάτι ήξερε ο Αλόνσο... 15 θέσεις ποινή στον Μπάτον!
Δίχως άγχος πλέον ο Τζένσον Μπάτον, θα ξεκινήσει τελευταίος αύριο στο γκραν πρι του Μονακό αφού του επιβλήθηκε ποινή 15 θέσεων για αλλαγή κινητήρα.

Ένας ευτυχισμένος άνθρωπος είναι ο Τζένσον Μπάτον μετά την ποινή των 15 θέσεων που έλαβε για αλλαγή κινητήρα μετά το πρόβλημα που επεσήμαναν οι άνθρωποι της McLaren στο μονοθέσιο του. Δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχεί για τίποτε. Θα ξεκινήσει τον αγώνα του από την τελευταία θέση, θα διασκεδάσει και θα προσπαθήσει με το γνωστό στυλ οδήγησης του, να μην φθείρει τα ελαστικά του και να κάνει ένα πιτ στοπ λιγότερο από τους άλλους. Η μόνη ελπίδα που έχει για να πλασαριστεί σε μια καλύτερη θέση είναι, να δουλέψει στο θέμα της στρατηγικής. Είναι σίγουρο πως οι άνθρωποι της McLaren καταστρώνουν τα αυριανά τους σχέδια για το πως θα βοηθήσουν τον Τζένσον Μπάτον να κερδίσει μερικές θέσεις κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Η Honda ανακοίνωσε το σήμερα το πρωί ότι ένα πρόβλημα που είχε ανακαλυφθεί στο MGU-Η και στον υπερσυμπιεστή τους ανάγκασε να τα αντικαταστήσουν.

Για όσους σκεφτούν πως ο Μπάτον τρέχει για πρώτη φορά πως είναι δυνατόν να δεχθεί κυρώσεις, να θυμίσουμε πως οι κυρώσεις αφορούν το μονοθέσιο και όχι τον οδηγό.

Μάλλον θα γελάσει αρκετά ο Αλόνσο μόλις ξυπνήσει και το μάθει... Στις ΗΠΑ αυτή τη στιγμή είναι ξημερώματα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!